Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 13 de febrer del 2013

Sobre l'arròs caldós i altres "eventos"

 Hem llegit en Comarcàlia...

Fins a 7.500 euros, és a dir, un increment del 25%, és amb el que ha dotat l’equip de govern de José Miguel Aranda al Concurs d’Arròs Caldós per a l’edició d’este 2013. Mesura molt criticada per la portaveu socialista, Josefina Abad, que afirma que “no és de rebut” que “es gasten més d’un milió de pessetes en un dinar, es convida a restaurants d’alt standing, es fan la foto i se’n van. Beneficis econòmics per a Llutxent: zero”, lamenta Abad.

D’esta forma des del PSPV han demanat cancel·lar tant el Concurs d’Arròs Caldós com el Festival de Música Clàssica (37.500 euros en total) que “no reporten cap benefici al poble” per destinar els diners a la posada en marxa d’un Programa de Reactivació Econòmica per impulsar l’activitat i l’ocupació a la localitat.

Josefina Abad, ha plantejat que estes quantitats es destinen a reactivar l’economia local amb el Programa, que podria incloure accions concretes com ara un Pla turístic “seriós i atractiu”, rutes gastronòmiques que fomentaren el consum de productes locals, o fires populars per donar a conèixer el poble, “coses que repercutisquen de manera directa en l’economia i el foment de l’ocupació al poble, que és el que deuria preocupar a l’alcalde “.

Els socialistes afegeixen que “no és moment de gastar els diners públics en estes coses, per això demanem a José Miguel Aranda que es deixe de folklores, siga responsable, i pose per damunt de tots als veïns i veïnes del seu municipi”, conclouen des del PSPV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com