Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 17 de febrer del 2011

Obrim les Portes de la Vall 2011 i Ruta de Jaume I


Un any més, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través del seu departament de turisme i amb la col·laboració dels municipis de la Vall d’Albaida, han confeccionat la huitena edició del programa de visites guiades turístiques a la comarca de la Vall d’Albaida amb l’objectiu de donar a conèixer al públic assistent el patrimoni històric- artístic que atresoren les poblacions Valldalbaidines.


El programa comença el proper cap de setmana 19 i 20 de febrer amb les visites a Agullent i Salem respectivament, i continuarà durant 12 caps de setmana fins el 29 de maig, dia què conclourà amb la visita amb Bèlgida, on es faran els sortejos d’allotjaments i sopars d’entre tots els posseïdors de les targetes turístiques.


Els nuclis urbans d'Agullent, Salem, Quatretonda, Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida, Montitxelvo, Benigànim, Fontanars dels Alforins, Benicolet, Carrícola, Otos, l’Olleria, Bocairent, Ontinyent, Albaida, Bufali, Montaverner, el Palomar, la Pobla del Duc, Llutxent, Castelló de Rugat, Aielo de Rugat, Rugat, el Ràfol de Salem i Bèlgida seran els protagonistes d’aquest 2011.

Aquest any com a novetat inclou la Ruta de Jaume, que es realitzarà del 9 d’abril al 22 de maig, on es fusionarà la història, la cultural, el turisme i l’animació. Totes les visites començaran a les 10:30 h, des de l’ajuntament de cadascun dels municipis participants.

Tal i com indica, el president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, Obrim les portes de la Vall, és una activitat turística reconeguda i consolidada que permet descobrir nombrosos atractius turístics de la comarca i serveix de promoció i d’estratègia de diversificació de l’economia local.
Tortosa; ha afegit: La Mancomunitat aposta per la consolidació d’un model de desenvolupament que permetixca el creixement econòmic de la nostra comarca, amb el propòsit de configurar un producte turístic d’àmbit comarcal i capaç de posicionar la comarca de forma competitiva en el mercat, i en este sentit el programa d’Obrim les portes de la Vall es pioner i capdavanter en tota la província de València.
El president ha destacat que: per primera vegada el programa Obrim les Portes de la Vall s’inclou dintre de la programació cultural de la Diputació de Valencia, com a eina de promoció i difusió de tota la província.
El principal objectiu del programa es generar una oferta turística diferenciada basada en les atractius comarcal i que actuen com a reclam dels visitants ha conclòs Tortosa.
El conseller de Turisme de la Mancomunitat, Emili Mira, per la seua part ha afegit que: aquest programa és un producte turístic comarcal on participen més pobles en cada edició, s’incorporen noves rutes turístiques, i sobre tot la llarga trajectòria han posicionat aquest programa com una de les activitats més important dintre del panorama turístic provincial

En aquesta edició les dos novetats fonamentals son: la incorporació de la Ruta de Jaume I, que es desenvoluparà del 9 d’abril fins el 22 de maig, i la realització de la 1ª Trobada de Turistes d’Obrim les portes (TOP), que tindrà lloc el proper dissabte 4 de juny al municipi de Beniatjar, on es realitzarà entre d’altres activitats la ruta de les Fontetes a més de cates de vins i d’olis.

Es continuarà amb l’abonament turístic i la targeta turística que inclou 25 visites guiades, degustacions gastronòmiques, regals, sorpreses i sortejos d’allotjaments i sopars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com