Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 16 de febrer del 2011

Curs de Monitor de temps lliure Infantil i Juvenil




Edició 2011

El curs de Monitor capacita per a desenvolupar activitats educatives i socioculturals específiques en el temps lliure per a la infantesa i la joventut.
El curs l'imparteix l'Escola de formació Creu Roja EDETANIA Escola de Formació per al Temps Lliure.

Informació general

Total d'hores del curs: 250 hores
  • ETAPA LECTIVA: 125 hores
  • ETAPA PRÀCTICA: 125 hores d'activitats o de campament, colònia, escola d'estiu o activitat en una entitat juvenil o de temps lliure.
En el cas de l'etapa lectiva es desenvoluparan els continguts marcats per la normativa de l'IVAJ, sent el 70% del total de l'etapa lectiva. El 30% restant queda lliure per a les escoles homologades.
En el nostre cas, es desenvoluparan els monogràfics: Medi Ambient, educació per a la salud, expressió plàstica... sent una duració de 9-10 hores per mòdul.
Tambè realitzarem una eixida de cap de setmana on es treballen els mòduls de grans jocs, jocs curts, dances...
Preu del curs: 200 euros. Es podrà pagar el curs en tres vegades: una abans de començar, en el moment de la matrícula (66 euos); la segona, la setmana del 4 d'abril (67 euros); i la tercera, la setmana del 3 de maig (67 euros).
El preu inclou un cap de setmana intensiu en un alberg.
Els dies que es realitza el curs són dissabtes durant tot el dia, i alguns divendres per les vesprades, de març a juny de 2011. El primer dia del curs es passarà al cronograma amb les dates i els llocs, encara que pot patir alguna modificació al llarg del curs, i serà itinerant per tota la comarca de la Vall d'Albaida.
Les places del curs seran limitades i el termini per a les inscripcions estarà obert fins al 28 de febrer de 2011.

Àrees del curs

  1. Educació en el Temps lliure.
  2. Àrea Psicosocial.
  3. Context d'intervenció de l'Animació.
  4. Planificació d'activitats de Temps Lliure.
  5. Tècniques i recursos per a la Intervenció.
Per a l'etapa pràctica és necessari desenvolupar 100 hores reals, deixant les 25 hores restants per a l'elaboració de la memòria. En el cas que es vulguen fer pràctiques a un campament, la durada mínima ha de ser de 10 dies.

Condicions

  1. Emplenar la sol·licitud d'inscripció i enviar-la a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.
  2. Rebre l'acceptació de la sol·licitud d'inscripció.
  3. Efectuar l'ingrès bancari corresponent al primer pagament (66 euros), al número de compte 2045-6101-97-1100000279 i especificar "Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil", amb el nom i cognom de l'alumne o alumna, i feu arribar el resguard d'ingrès a la Mancomunitat, juntament amb una fotocòpia del DNI, en un termini màxim de 24 hores després de rebre l'acceptació de la sol·licitud.
Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida
Sant Francesc, 8-3a-6a
46870 Ontinyent
Tel. 96 291 15 32 - Fax 96 238 85 45 - email: joventutesport@mancovall.com

L'admissió es realitzarà per ordre d'arribada de les sol·licituds. Hi haurà una llista d'espera per si es produeixen baixes en la llista d'admesos.
Una vegada començat el curs, no es tornaran els diners del mateix.
Si un alumne/a no acompleix els horaris, l'organització i l'Escola de Formació podran prendre la decisió de si l'alumne continua o no en el curs.
La inscripció al curs pressuposa l'acceptació íntegra d'estes condicions i dels drets i obligacions que se'n deriven. Les qüestions organitzatives no previstes en les bases del curs, les resoldrà l'entitat organitzadora o l'Escola de formació.


Font: Mancomunitat de la Vall d'Albaida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com