Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 11 de febrer del 2011

Nova iniciativa política a la web

Avui ens ha arribat un correu convidant-nos a particpar en un nou bloc de Llutxent.Un bloc que s'ha creat com a espai on els partits polítics podran discutir amb els seus votants (o almenys aixó és que jo he entés) i amb els altres partits, quines són les millors decissions per a nosaltres, els veïns del Llutxent. 


Citant els primers pàrrafs de l'entrada que el seu administrador ha publicat, ens diu que "
Si be durant uns anys aquest blog venia replegant notícies relacionades amb el poble, fem un parèntesi motivat per la proximitat de les properes eleccions municipals",malahuradament nosaltres no hem vist en cap lloc aquestes noticies de les que parla donat que aquesta és la seua primera entrada. Volem deixar clar que les noticies a les que es refereix no són les que publicava Llutxentparla,  perque nosaltres tenim res a veure amb aquest nou bloc. 

L'administrador continua dient:
Al blog llutxentparla s'havia iniciat com a plataforma per a l'exposició de les iniciatives dels partits polítics i agrupacions locals que volen contribuïr al govern municipal. Però aquesta iniciativa ha estat abortada per motius que desconeguem.

De nou no estem d'acord amb ell, ja que nosaltres no haviem iniciat cap plataforma per  a les exposicions dels partits polítics, més bé al contrari, un sol reprensetant d'un partit polític s'havia oferit a publicar els seus missatges al nostre bloc, al que no ens varem poder negar tractant de respectar el principi básic del Llutxentparla com a bloc públic: tothom pot publicar coses relacionades amb el poble, sense censura i amb respecte.
El fet de que s'acabara amb la iniciativa respon per una banda al fet de que aquest no era l'espai oportú per fer-ho; l'única persona que estava fent-ho va decidir que preferia deixar de fer-ho al temps que ens va demanar que retirarem totes les entrades. La raó va ser molt simple, aquest blog no estava preparat per a filtrar els comentaris de gent anónima i ell volia poder respondre mirant als ulls a la gent que comentava les seues entrades.

Continuem citant a l'administrador de Llutxent: Es per aquest motiu que posem el blog LLUTXENT com a plataforma per a la discusió constructiva a disposició de les formacions polítiques i ciutadans.

Així que si l'únic motiu per a crear aquest bloc és el de sustituir-nos en un paper que no voliem tindre, ens pareix perfecte,ja que Llutxentparla ni vol, ni preten ser un espai de campanya política. 

Aprofitem per presentar-vos el blog a disposició dels partits polítics i ciutadans per tal de descriure el nostre compromís per un futur cert, i donem l'enhorabona al seu equip per haver-lo creat, tot deixant clar que funcionara a banda de les intencions básiques de Llutxentparla. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com