Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 10 de febrer del 2011

Plantar pins amb els Amics del Buscarró

Els Amics del Buscarró ens conviden a passar una jornada repoblant amb ells. 




----


Hola, companys i companyes dels Amics del Buscarró,
La setmana passada des del Ajuntament de Quatretonda es va celebrar el dia del 'arbre, repartint plançons a tots els interessats. Doncs be, tots els pins i roures que van sobrar, ara els tenim nosaltres, i el proper cap de setmana, el diumenge 20 de febrer anirem a plantar-los. ESTEU CONVIDATS I COMPTEN AMB LA VOSTRA PRESÈNCIA.

L'hora d'eixida serà a les 08'30 des del Poliesportiu de Quatretonda, caminant pujarem per sender fin las bassa del Garroferal, (1h apròx.). Amb el cotxe del voluntariat pujarem les eines i els caixons de plançons, així com també les motxilles.
El lloc per escollit per plantar els pins és des de la bassa del Garroferal fins enllaçar amb la GR dels Monestirs, i cap al collet de l'aire.
Cal dur calçat còmode, esmorzar i protector solar. També cal dur guants i eines (aixada, llego, paleta, .....) per poder plantar els pins. 
Tornarem a dinar a casa

-- 
Amics del Buscarró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com