Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 5 de març del 2013

WIFI pública. Complir promeses electorals

Vaig llegir  en http://quatretondainformacio.com/archivos/2276  que l’Ajuntament de Quatretonda havia signat un conveni de col·laboració amb una empresa de Benigànim per a facilitar l’accés dels seus veïns a Internet mitjançant la tecnologia WIFI.  L’empresa ja ha començat a prestar els seus serveis en Quatretonda i els veïns poden accedir a Internet, per vora 10 euros mensuals. Desconec a fons les qualitats i garanties dels serveis,  però es parlava de   6 megues d'ample de banda (sense restriccions de descàrregues) i que precisava  instal.lació d'antena a casa del client. ONO, el servidor,  està localitzat a Agullent.
Sembla ser que el servei ja funciona i que encara que hi ha que realitzar una xicoteta inversió (d'uns 85 euros) per a instal·lacions de router i antena, cal reconéixer que,  econòmicament, és a priori una oferta atractiva
Crec recordar que,  oferir-nos cobertura local mitjançant una xarxa WIFI pública,    era una promesa que constava al programa electoral dels quatre partits que es presentaren com a candidats a governar el nostre poble. Em sembla que podria ser un interessant punt d'encontre per demostrar que encara podem confiar en la paraula dels nostres polítics. Si Quatretonda ho ha pogut fer, per què no nosaltres?

Pep Estornell

28 comentaris:

  1. Hola Pep.
    Com veig que no ho saps, desde fa mesos, y com a responsable, teniu cobertura wifi en llutxent.

    ademes, tot parlen be de nosatres.

    www.totwifi.es inclùs pots vore exemples de instalacions y 1 foto, es de un client de llutxent.

    El meu nom es Jordi y soc de Rugat.
    La nostra conexio es de una empresa de fibra optica, res que vore en les compañies conegudes.

    Saludos.

    ResponElimina
  2. Soc un client de ,,,tot wifi...estic molt content tant del servei com el tratar als clients sense mentides ni lletra menuda,ojala este servei havera vingut molt antes a LLUTXENT...

    ResponElimina
  3. Hola.
    Soc Toni.
    Fa dos mesos que tinc el servici de TOTWIFI y de moment, perfecte, 1 mega de pujada a la red, la velocitat contratada, y un ping fantastic, que mai tenia en telefonica.

    Son velocitats reals, a bon preu, y bon tio este Jordi.

    Content y satisfet estic.
    Un 10 pa ells.

    ResponElimina
  4. Hola Pep, jo soc un alumne teu, Sóc Héctor de 2n A. Jo estic amb aquesta empresa, estic molt content perque tant el servei com la qualitat amb que el traten es excel·lent, sense lletres menudes, i amb la velocitat que tens contratada t'ha arriba al 100%.

    ResponElimina
  5. Hola. Açi altre client de TOTWIFI, Vicent. Jo em vaig informar de totes les posibilitats i opcions antes de contractar res,pues be,segons tinc entes la empresa wifipueblo no te res a vorer en TOTWIFI...mexplique: els chavals estos de TOTWIFI a cara del client no posen cap lletra xicoteta,pues be,els dispositius a comprar son, 1 antena, cable y 1 router que si el client te un lil fan aprofitar,y
    el client ahorra 20e. La antena i el cable pasen a ser de la propietat del client,que per algo paga una istalacio que ronda els 80 euros......al fi i al cap estic molt content de TOTWIFI,que inclus m'han ates problemes que no eren de la seua incunvencia....che un 10

    ResponElimina
  6. Sera que no hay folios de publicidad y flyers por la poblacion a menudo. Ja ja ja. Pepe que eres el unico que no lo sabe ja ja.

    ResponElimina
  7. Sr o Sra anonimo muchas veces no se trata de publicidad se trata de contar nuestra experiencia en esta empresa parece que le j..a que se comente el buen funcionamiento de esta nueva compañia, pero sepa usted que estan cumpliendo mis espectativas. No es una propaganda es una experiencia, y si, me estoy refiriendo a TOTWIFI. Espero que es sirva mi experiencia y es otra forma más de tener internet a un bajo coste.

    ResponElimina
  8. Hola. Sóc un client d´aquesta empresa: "totwifi", desde fa 2 mesos. Al principi era recelós d´aquesta tecnologia però després de veure com funciona i sobretot el preu puc asegurar a tothom que és la millor decisió de tecnologia que he prés. La instal.lació rápida, un aparatet en l´antena i un cable que baixava per els tubs de la llum fins darrere la tv i conectat al mateix módem que utilitzava en telefónica.
    Abans pagava a tef 48€ i ara només 13 € per el doble de velocitat real.Tinc 2 MG reals i baixe les pel.licules i tot el que necesite sense ningun problema. A més, continue tenint la linia fixa de telefónica a cost 0, hi ha una tarifa 0 que em permet tenir el servici del fixe a cost 0, sols rebre cridades i si toque pague 0,25€ per establiment de cridada més 0,24 € per minut (una barbaritat) pero mantinc el servici i la linia. Podeu comprovar-ho vosaltres mateix cridant a telefónica.
    A més el xicon eixe és de rugat, si teniu algun problema anem i li peguem una palisa. jajaja

    ResponElimina
  9. Hola!
    Jo fa uns dies que havia sentit parlar del Wifi aquest i no sabia molt bé per on anaven les coses. M'alegre que hageu comentat de què va perque així igual me l'instale!!

    ResponElimina
  10. Hola. Soc Jordi de TOTWIFI
    Agrair MOLTISIM les opinions que he pogut llegir.
    Moltes Gracies a tots.

    Si algu vols info, pot gastar wasap o line, (que es gratis), al numero 691090813.

    Oferim una conexio de fibra optica desde la nostra central, sempre en 1 MEGA de pujada a la red, y la baixada contratada per el client.

    Es tan important la velocitat de pujada com la baixada a la red.

    Així com a que la instacio necesaria, pasa a ser propietat del client, sense coses rares ni lletra menuda.
    Aprofitem el router que pugera tindre el client y així, ahorra diners.

    A la vosta completa disposicio, y de nou, GRACIES per els vostres comentaris. (encara que no se qui sou).

    ResponElimina
  11. En la meua entrada sobre l'oferta de cobertura wifi feia referència a una hipotètica gestió municipal que abaratara costos a més de complir promeses, però sembla ser que aquesta possibilitat no és factible. Això sí, la web de la diputació encara ho manté, afirmant que per a finals de juliol del 2012 ja la tindran 200 poblacions i la resta ( 65 més) al 2013
    http://sonaladipu.in-nova.org
    Així l'anunciaven:
    " La Diputación de Valencia ha puesto en marcha un proyecto pionero para el suministro, instalación, configuración y explotación de la mayor red inalámbrica de Europa. Bajo el nombre ‘Sona WiFi’, la Diputación persigue que los ciudadanos de los 265 municipios de la provincia de Valencia tengan un mejor acceso a la sociedad de la información y a la administración electrónica, logrando así una ‘Provincia Gigaconectada’ con ciudades ‘Megaconectadas’. (...) Gracias a esta iniciativa, por tanto, los ayuntamientos disfrutarán de forma gratuita de un conjunto de servicios de autoprestación, además de la posibilidad de hacer uso de la infraestructura desplegada para la implantación de muchos otros servicios avanzados.Y, de igual manera, la utilización de la tecnología sin cables permitirá a los usuarios tener acceso a servicios de banda ancha a los precios más económicos del mercado.
    He de dir que he parlat amb Jordi, el responsable de l'empresa totwifi, i molt cordialment m'ha oferit tota la informació que desitjava amb un tracte exquisit. Així que si no pot ser pública....

    ResponElimina
  12. Hola Pep Estornell.
    Jordi de nou.

    Fas molt be, al demanar, lo que els politic van prometre.
    Yo faria el mateix.

    He vist la web que indiques, pero no es res nou per al sector.
    Baix el termini de autoprestacio, podran, els ciudadans de un poble, accedir a internet, desde el ajuntament.
    Y a baix cost, tindran conexió desde les seues cases.
    Evidentment, totalment legal.

    Lo que no es pot fer, ni legalment, ni tecnicament, es que un poble tinga, wifi gratuit per al que vullga, que es auto-conecte.
    Asó tecnicament, es inviable.
    Ya sabem lo que pasa. Es gratis. Ningu coordina ni mantè les coses. La gent configura els seus dispositius com sap, y al final, tota la red, sen va a terra.

    En pobles del meu voltant, en tinc uno, que distribuix wifi al poble. Totalment gratuit. A voltes va, y a voltes esta 3 semanes que la gent no pot vore el ni el correu. Gracies a deu, veins de esta poblacio, mos pregunten y anem fent clients, ya que tots volem un servici bo, y que falle el menos posible. Pero clar, asó no es gratis, encara que si, a un molt bon preu.

    Evidentment, Pep Estornell ma tocat, pa dirme que ell no ho sabia lo el wifi, encara que habia sentit algun rumor.
    Gracies Pep, per la teua telefonada, y espere, que promte estiges en la nostra red, y mos pugem fer un cafenet.

    De nou, moltes gracies a tots.
    A la vostra disposició.


    ResponElimina
  13. Realment pareix una molt bona opció, ho tidré en compte quan vença la meua data de permanència. Moltes gràcies per la informació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dídac.
      Intentaré mantindre el bloq en informacio actualisada.
      Si algú vol probar la conexio, pot acostarse al Bar Paloma on ho tenim instalat.

      Podreu observar el tamany de una antena wifi, aixi com la calitat de la conexio.

      soles teniu que demanar el pasword en la barra y acudir en un pc portatil, clar.

      Si no recorde mal, allí ni han 3 meges de baixada y 1 de pujada a la red.

      Lo que equivaldria a 16€/mes.

      Jordi. www.totwifi.es

      Elimina
  14. Hola Jordi, des de l'equip de Lllutxentparla em pensant que ens podries escriure una entrada amb l'explicació del funcionament i les dades de contacte, per a què siga més fàcil de localitzar ja que ací s'estan acumulant els comentaris i per buscar-ho és més díficil.

    Pots escriure'ns a llutxentparla@gmail.com

    ResponElimina
  15. Hola.
    Acabe de enviar un mail a la direccio que me indiques, explicant de forma lo mes curta posible, del que es tracta.
    Gracies per la idea, i per la oportunitat.
    Molt amables.
    Jordi.

    ResponElimina
  16. Es una mierda pagar wifi cuando el ayuntamiento si quiere puede facilitarla gratis por que pagar por wifi ?.

    ResponElimina
  17. Tienes razon en otras poblaciones no te hacen pagar por conectartea la wifi publica del ayuntamiento y en otras el unico requisito es registrarse con tus datos personales si tus intenciones son las normales de navegar etc y no accedes a ciertas paginas webs prohibidas no hay problema y ademas en las que te piden te registres te dan una password puede ser temporal o fija si te conectas desde un movil Tu numero de telefono es tu identificador como usuario asi que no mintais a la gente con tonterias de que es buena la wifid e Llutxent eso no es verdad el propio ayuntamiento ya tiene wifi y en la biblioteca municipal solo falta emita por la poblacion como hacen municipios como Bellreguard , Gandia , etc no tenemos por que pagar mas de lo que ya pagamosa los ayuntamientos por algo que en Llutxent ya se paga y la gente no lo sabe !.

    ResponElimina
  18. Ademas haceis negocio con la excusa de la instalacion de una antena para recibir la wifi hoy en dia cualquier portatil lleva incluido la wifi para conectarse ademas Jordi deberias explicar si es legal que esteis interfiriendo con vuestra señal la señal wifi de los demas pues dentro de muchas casas se pilla la señal por ejemplo recuerdo un dia que estuve a principios de febrero en Llutxent en la biblioteca municipal donde tienen un simple router wifi para que podamos alli dentro conectarnos y muchas veces se cortaba la recepcion dentro de la propia biblioteca por culpa de vuestras emisiones creo deberias mirar evitar anular la wifi de los demas con vuestra señal puede debais cambiar la frecuencia pues no me parece eso normal !.

    ResponElimina
  19. Veo aqui que solo hablais la mayoria bien de la wifi de pago...
    Por casualidad no sereis amigos del que hace el negocio ?.

    ResponElimina
  20. Hola. Soy Jordi. Responsable de TOTWIFI.
    Me acaban de avisar de estos comentarios, y voy a responderlos lo mejor que pueda.

    Un ayuntamiento para ofrecer wifi gratis, debe ser operador de telefonía, y pedir la solicitud a la CMT. Esto consiste en entre otras muchas cosas, cubrir gastos en la distribución de la red, en conservar los logs de los clientes, en resolver averias rápida y eficazmente, en administrar una red wifi, etc.
    Algun ayuntamiento ofrece....gratis un servicio estable, con 1 mega de subida a la red, con un buen ping, y una resolución de problemas rápida y eficaz? Yo quisiera vivir en este pueblo.

    Para el segundo anónimo......hacer negocio con la excusa de una instalación para emitir wifi?
    Tu mas buscado en internet lo que cuesta una antenita wifi, un router, 20 metros de cable.....y no hablamos de nuestro coche, ni gasoil, ni autónomo, ni ningún otro gasto?
    Es un negocio 90€ por la instalación? Suma, suma, y ya respondes.
    Es evidente que no lo has mirado con detenimiento. Crees que esto cuesta 10€ y que nos ganamos 80€?

    Anular la wifi me comentas? No te funcionaba en la biblioteca porque interferimos la señal?
    Cambiar la frecuencia nosotros? Porque no la cambia la biblioteca?
    O tal vez lo que no funcionaba bien era la conexión de la biblioteca? No lo se, nunca he estado en la biblioteca de Llutxent. En tu domicilio......si tu vecino tiene un router en marcha no te interfiere tu wifi? Solo nosotros? Casualidad!!!

    Un portátil tiene wifi, evidentemente. Como dice el primer Anonimo, ahora cuando la biblioteca emita por el pueblo,(como tu dices) le puedes solicitar, que se encargen de que llege wifi a toda tu casa, para que con el portátil, tengas un servicio bueno y de calidad.
    Donde cada uno, realice sus descargas sin control, a altas velocidades, y que "alguien" se encarge de que todo funcione perfectamente. Gratis, claro!!

    Para el tercer anónimo, y a mi entender, no conozco ningún servicio, que realmente, sea gratuito, y que funcione bien.

    Jordi.
    www.totwifi.es

    ResponElimina
  21. Después de 9 meses de inactividad de este post, y en un solo dia, en un intervalo de 15 minutos se realizan 4 comentarios. Debes ser competencia de TOTWIFI.

    ResponElimina
  22. Hola Jordi !.
    Me gustaria preguntarte si es muy caro una antena wifi como la que veo en vuestra web de largo alcance para poder acceder a internet pero en mi caso necesitaria mucha mas distancia entre 15km y 20km minimo eso es posible o te parece una burrada que no vale la pena ?.
    Perdona no entiendo mucho eso de los megas en vuestra web como va soy novato en esto aunque me parecen muy buenos precios los de tu web no se que tarifa realmente me interesa pues solo necesitaria un par de horas de conexion continuas a internet para navegar subir y descargar si fuera necesario algun archivo pesado de entre 50 a 500mb maximo por ejemplo bueno espero me puedas orientar y cuando pueda me pondre en contacto contigo personalmente ya he visto tu furgo alguna vez no me acuerdo si por Quatretonda o por Llutxent
    Solo me queda por preguntarte si la señal wifi que ofreceis se nota mucho la diferencia de estar al lado de la wifi de casa o recibiria sin problemas vuestra señal ?.

    ResponElimina
  23. Hola Jordi !.
    Podrias aconsejarnos Que necesitamos para una red wifi local domestica comunicarnos con otra a 10km ? es solo para red domestica me han aconsejado Ubitiqui y una marca rara queno habia oido nunca kozumi Tengo ya lo que necesito incluso pra comunicarnos por la red local con la web cam pero no se que compra exactamente!.
    Bueno si me puedes aconsejar agradecido te estare no es para internet lo que quiero hacer y se que aqui entendeis la mayoria de estoa ver que me aconsejais !.

    ResponElimina
  24. ¿ Jordi desde cuando el servicio que da un ayuntamiento es gratis? a caso no los pagamos de antemano con nuestros impuestos, dicho esto queda claro que el mismo servicio que tu ofreces lo puede y lo debe ofrecer el ayuntamiento, pero claro la realidad es otra muy distinta y si uno quiere un servicio con un mínimo de calidad hay que pasar por caja , e de reconocer que te lo estas currando muy bien y que tu servicio es esplendido,

    ResponElimina
  25. ahora hay libre competencia, mas oferta para la misma demanda , wifi pueblo 6 megas por 6,98, Jordi te tendrás que poner las pilas o la migración será masiva, pues jesus da el mismo servicio a la mitad de precio

    ResponElimina
    Respostes
    1. Disculpadme, no me di cuenta de los post.
      Encantado de poder ayudaros con lo que sea, pero por favor.........
      enviadme un email a ea5zj@ure.es que de inmediato os respondo.
      Si, si, hay enlaces de 10 y 20 e incluso mas kilometros, aunque estos enlaces deben tener........."contacto visual" y si, las antenas, pueden llegar a costar un buen dinero.
      Ubiquiti es buena marca, pero las hay de mejores. Depende del trabajo a realizar.
      Para el ultimo anónimo:
      El mismo servicio? Estas seguro? Si es el mismo servicio, yo no lo dudaria.
      Ese precio es con IVA o sin el? El caudal es del 99% garantizado como Totwifi?
      Es 1 Mega o superior de velocidad de subida a la red? Ips publicas? Abertura de puertos? Seguimiento de conexiones como indica la ley? Envio de facturas al cliente? Asistencia tecnica? Trato con el cliente? Puedes tener servicio en la casita de campo y en el domicilio por el mismo precio? Dispones de servicio tecnico en dias no laborables? Si, el mismo servicio a la mitad de precio.
      Como dirian los valencianos como yo: Duros a cuatre pesetes.
      Jordi.
      www.totwifi.es

      Elimina
  26. El mismo servicio?
    Mi hermano es cliente de wifipueblo.
    Desde las 10 de la mañana, hoy domingo que no le funciona internet. Ha llamado y nadie le atiende. Jordi, te envio un email en tu web y mañana le llamas por favor.
    El mismo servicio, ja ja ja.

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com