Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 13 de març del 2013

TOTWIFI



Hola a tots. El meu nom és Jordi, de l'empresa TOTWIFI, i intentaré explicar de la millor forma, el servici que oferim als habitants de Llutxent, desde principi de 2013, respecte a la connexió a internet via wifi.

Oferim una connexió a la xarxa, del nostre proveïdor de fibra òptica, la qual ens arriba via wifi a la nostra central, que es troba a Castelló de Rugat. Les connexions de fibra òptica ens oferixen una connexió sense limites tant de baixada com de pujada a la xarxa. Oferim diferents velocitats, unes mas econòmiques, des de 10EUR/mes, fins a connexions de 10 megues simètrics, disfrutant, en totes les tarifes, de 1Mbps de pujada a la red, y un ping de molta calitat, molt important, per a la gent que juga on line.
 
Indicar que es pot navegar perfectament, i veure vídeos sense que estos fallen ni un segon soles en 1 Mbps, aixina com vide-conferencies on line.
  
El client, no ha de respectar cap permanència, ja que la xicoteta instal·lació necessària, la de contractar-la en client, i evidentment, és de la seua propietat, d'ahí, que no té sentit una permanència. (Tambe pot aportar el client, el material necesari si vol comprarlo en cualquier lloc). Pugeu vore el tamany de una antena, en la seccio ejemples de la nostra web.
 
La instalacio es tracta de una antena chicoteta, situada, habitualment, en el mastil de la antena de la tv, per ser el punt mes elevat de un domicili, des de la qual, s'ha de tindre contacte visual amb algun dels nostres punts d'accés que repartixen la connexió. Esta antena, com es pot observar en la web, http://www.totwifi.es/, es pot banyar, i no li afecten els canvis de climatologia.
 
Una volta antena instal·lada, es procedix a abaixar un cable fins a l'interior del domicili del client, on s'instal·la un router per a tindre tant wifi, amb la seua pròpia contrasenya, com algun pc de sobretaula o televisor.
 
Adaptem el 99% de routers al nostre sistema, estalviant al client un gasto innecessari en la compra d'un router nou.
 
La persona interessada, deu i així indiquem, llegir-se el contracte, ja que ho enviem via email a qui ho sol·licite perquè puga comprovar que no hi ha res a ocultar, ni cap mala fe.
  
En la població de Llutxent, tenim un lloc on  els possibles interessats, puguen provar la qualitat de la nostra connexió personalment. Este punt, és el Bar Paloma. Només ha d'acostar-se amb el seu pc portàtil, i demanar la clau en la barra. En este moment, en el Bar Paloma, pot provar la tarifa de 16EUR mensuals, equivalent a 3 Mbps de baixada i 1 Mbps de pujada a la xarxa."
 
La nostra empresa, te la aprobació de la CMT, Comisio del Mercat de Telecomunicacions, qui mos acredita per a oferir este servei.
  
Dit açò, oferir-me si alguna persona desitja mes informació, es pose en contacte via email ea5zj@ure.es, via whatssapp o line, al numero 691.090.813 i a la major brevetat se li oferirà la informació necessària.
 
A la vostra disposició: Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com