Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 29 de març del 2013

Alfred García particia al Vé Congrés d'Estudis Històrics


El passat 22 de març, l´autor llutxentí Alfred Garcia presentà a la seua participació en el Vé Congrés d'Estudis Històrics els seus treballs etnogràfics sobre les festes de Moros i Cristians que, a més a més, eixiran a la venda el pròxim 1 d´abril de 2013. 



El primer, Moros i Cristians; identitat i tradició va estar finalista del premi a la difusió de la cultura 2012 (atorgat en desembre). En ell es reflexen els elements més importants de les festes morocristianes així com els universos festius emparentats de la península Ibèrica i Amèrica llatina.




(Moros i Cristians, identitat i tradició. ISBN: 978-84-616-3464-4, 132 pàgines, autor Alfred Garcia).

Amb tot, s´exposà el llibre commemoratiu del bicentenari de les festes llutxentines 1812-2012 amb un estudi literari de la comèdia (La conquista de Valencia y el milagro de Luchente) i les ponències dels col·laboradors al simpòsium de representacions històriques. (Estudi preliminar.

Famosa Comèdia. La conquesta de València i el miracle de Llutxent. 1812-2012. ISBN: 978-84- 616-3429-3, 142 pàgines, autor Alfred Garcia).

Fet i fet, els exemplars estaran a la venda en llibreries especialitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com