Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 7 de febrer del 2013

Rooftop, un grup de rock de la Vall




Sempre és un plaer comentar  iniciatives interessants. En aquesta ocasió volem presentar-vos  un conjunt musical composat per  cinc joves vallalbaidins  Alba cantant,  Lucas a la guitarra, Sergi baix, Llorens i Isaïes. Per cert,  Sergí  Benavent és del nostre poble . Són  un grup de rock que s’han batejat com Rooftop, en anglés “Terrassa”. Nom triat    precisament per homenatjar  el darrer concert dels Beatles celebrat el 30 de gener del 69. 

Rooftop participa en un festival de música anomenat MusicAula.  El primer Festival de música Pop-Rock a Espanya dirigit a joves grups de música d'estudiants. Un Festival pioner que fomenta la música en directe en els centres escolars i que naix amb tres objectius fonamentals: fomentar el valor de la música i la cultura entre joves i adolescents, oferir als grups novells més joves una oportunitat de donar-se a conèixer i vincular els grups musicals en el seu àmbit educatiu.

1 comentari:

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com