Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dissabte, 5 de gener del 2013

Club de lectura a Llutxent



Una de les formes d’estimular la lectura és el desenvolupament d’un senzill club de lectura local. Però, saps què és això?  Per si de cas anem a intentar explicar-ho i  animar-vos   a que participeu.
Un club de lectura el formen un grup de persones que decideix llegir el mateix llibre durant un període de temps. Lògicament el lloc i el ritme de lectura cada persona se’l tria i adapta. Hi ha un compromís posterior de reunió per a parlar i comentar aspectes de l’obra llegida.
Amb aquestes tertúlies literàries es pretén intercanviar opinions sobre l’obra i l’autor. Cada participant acaba enriquint-se amb les aportacions dels altres. A més,  ve a ser una motivació afegida per tal d’estimular la lectura i emprar-la per a reforçar els lligams d’amistat. 
Hi ha d’ells que són virtuals,  però el col·lectiu ha preferit, donades les circumstàncies contextuals, fer-lo presencial. La data designada és per a finals de febrer, ja anunciarem la data concreta.
I com que necessitàvem la matèria primera, calia triar un llibre. Ens vam decidir per la narrativa, pensant que seria menys dificultosa.  I el títol fou   un poc difícil de seleccionar, siga  perquè el seu autor ens va deixar recentment , siga per  l’èxit  versió cinematogràfica,   vam triar “Pa negre” d ‘ Emili Teixidor. La història d’Andreu, un xiquet que viu les  misèries de la postguerra.
Ara ja ho sabeu des de l’associació cultural  El Surar vos invitem a participar en el  que possiblement siga el primer club de lectura llutxentí. Si alguna persona utilitza el llibre digital (ebook) i desitja obtenir l’arxiu que conté el llibre pot ficar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic del col·lectiu.
Ànim i a llegir !


 Font http://elsurar.blogspot.com.es/2013/01/el-surar-organitza-un-club-de-lectura.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com