Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 7 de desembre del 2012

Premi als Gallos BTT


El passat mes de Setembre, el Club Ciclista Gallos BTT Llutxent, participarem en la marxa btt que organitzaren a Alborache. El club, va ser premiat amb un pernil, per ser el segon equip mes nombros en participants del nostre poble. Cal dir, que ens feren molt bona publicitat, ja que al pujar a per el trofeu, feren un gran reconeixement. (de segur que molts dels assistents, ja saben on estem situats). Una manera de potenciar el poble. 

Cada vegada som mes els veins que practiquem aquest esport. Per al 2013 volem preparar la I Marxa BTT en Llutxent, i amb això, donar a conèixer el nostre poble. Pensem que tot es positiu, ja que si coneixen el poble, camins i sendes, poden vindre a gaudir del nostre terme, i tal volta, quedar-se a menjar, etc.. ens faran mes visites. El mateix amb el senderisme, i altres esports. Sols hi ha que vore la gent que ens visita cada cap de setmana. 

Gràcies.

Gallos BTT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com