Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 25 de desembre del 2012

Llibres sobre moros i cristians, d'Alfred Garcia Arlandis



Ahir, 24 de desembre de 2012  va eixir a la venda el llibre Origen i evolució de les festes de Moros i Cristians a Luxen. En ell es fa un repàs històric de les celebracions des de l´edat mitjana fins l´época actual, incidint en l´organigrama fester i fent una extensa descripció de totes les filaes que han contribuït al desenvolupament i arrelament d´aquestes manifestacions festives recreacionistes al municipi. Tot i això, s´analitza el recorregut a través dels temps dels textos de les ambaixades, així com dels ambaixadors que difongueren la història local. 
L´autor de l´obra és Alfred Garcia i compta amb el recolzament de la Germandat de Moros i Cristians de Llutxent. A més a més, han col·laborat diferents personalitats llutxentines de la cultura. 
Estarà a la venda en llibreries especialitzades així com al  seu domicili.  
ISBN:  978-84-616-0874-4.  Origen  i evolució de  les  festes  de  Moros  i Cristians a Luxen, 266 pàgines.


El pròxim 28 de desembre de 2012 ix a la venda el llibre L´armadura del Caragol. Al document es fa referència a una de les filaes més antigues de Llutxent, els Boquimolls. Fet i fet, a través de vint-i-dos capítols es descriuen els passatges més rellevants de la veterana filà i, a més a més, els documents gràfics donen bon testimoni de l´alegria i germanor de tots els seus membres. Amb la finalitat de difondre l´essència festera dels Boquimolls, el seu autor, Alfred Garcia edita aquest treball  de  venda  en  llibreries  especialitzades  i  en la  seu  de  la  filà.
ISBN  978-84-616-1001-3 L´armadura del Caragol, 190 pàgines.


2 comentaris:

  1. Enhorabona Alfred! Qualsevol acte relacionat en Llutxent, siga la història de la festa o qualsevol altra manifestació cultural és benvinguda.

    ResponElimina
  2. Enhorabona...Alfred eres un crack......

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com