Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 13 de novembre del 2012

Ana Botella, tal com la veu la premsa alemanya

Der Spiegel relata una història que il·lustra perfectament la nostra situació escandalosa. Així es referix a l'alcaldessa de Madrid, l'únic “mèrit de la qual” és ser la senyora d'Aznar.



El setmanari no donava crèdit, “l'ajuntament és un palau amb una remodelació que ha costat 500 milions d'euros!!!”, “el seu despatx és major que el del President dels Estats Units”, té “un majordom l'única funció del qual és servir-li el cafè”, i 260 assessors personals i alts càrrecs que cobren de mitjana 60.000 euros.




El consistori posseeix, a més, 267 cotxes oficials d'ús personal, més que totes la capitals de l'eurozona juntes. És una administració sense mesura, amb un nivell d'ostentació indecent enmig d'una penúria extrema, on Càrites ha hagut d'atendre a mes d'un milió de persones i un 26% dels xiquets viu per baix del llindar de la pobresa. Espanya es troba en situació de rescat i el problema no és que tingam a una Ana Botella, sinò que el seu cas és una regla i no una exepció.  



Podeu llegir la notícia en el Diari Die Spiegel ací, això sí, està en alemà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com