Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Protestar no és criminal

Mentre els polítics corruptes i ineptes que ens ha portat a la ruina segueixen tant tranquil, manifestants pacífics que es rebel·len contra els abusos i la injustícia sofreixen la brutalitat policial. Amb l'excusa de combatre algunes accions violentes aïllades que moltes vegades són provocades pels mateixos inflitrats de la polícia, el govern està impulsant una reforma legal que fica en perill el dret de manifestació, criminalitzant inclús la convocatòria o mera difussió de sentades pacífiques que al seu parer puguen alterar l'ordre públic. 

A continuació podreu veure unes imatges molt evidents del que va passar el passat 25-S davant del Congrés de Diputats.

 

 Sols un clamor ciutadà sense precedents pot frenar esta amenaça a la nostra democràcia, per això Avaaz ha llançat aquesta campanya per a recollir firmes i evitar que els seus plans segueixen avant. Firma la petició per demanar-li al President Rajoy i al Ministre Gallardón que ens donen garanties de què el nostre dret a reunir-nos i protestar pacíficament no desapareixerà. Quan aconseguim 200.000 firmes entregarem el missatge en un mur mòbil amb el nom de tots els que hagen signat pels carrers de Madrid. 

Podeu participar en la recollida de firmes en el següent enllaç:

http://www.avaaz.org/es/protestar_no_es_criminal_10/?fp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com