Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dissabte, 20 d’octubre del 2012

9é Concurs d'Arròs Caldós de Llutxent



Un any més Llutxent prepara el Concurs Anual d'Arròs Caldós, un altre concurs preparat d'esquenes al poble per que crec no ser la única persona que quasi no s'entera de què aquest concurs es torna a celebrar al nostre poble. 

La veritat és que ja fa temps que vaig pensant que si el concurs es celebrara en un dia del cap de setmana series moltes més les persones del poble que podriem assistir a veure'l a presenciar l'acte o simplement a gaudir de l'ambient animant que tant ens agrada al convent.

A continuació i després d'aquesta queixa oberta sobre la gestió del concurs vos deixem amb la única notícia que em trobat a la web, procedent del diari Las Províncias.



El claustre del Monestir de Corpus Christi acollirà el dilluns el novè concurs d'arròs caldós que ja és tradicional i que gaudeix de gran prestigi entre els restauradores de la Comunitat.

Restaurants com La Plaça (Torrent), Juan XXIII (Benifaió), Xiri (Monòver), Pantà (Orxeta), Casa Cesáreo (València), Casa Graner (Serra), La Visteta (Barx), Rossinyol (Nàquera), La Taula (Llíria), Casa Miguel (L'Alcúdia), La Ferradura (Alboraia), Manuel Brosseta (Gandia), Santana (Benifaió), Pou de la Neu (Xixona) ja estan inscrits per a l'edició d'enguany que en la categoria a les millors postres hauran d'utilitzar obligatòriament el caqui amb denominació d'origen Ribera del Xúquer el Consell regulador del qual col·laborarà amb el certamen perquè els millors restaurants incorporen en les seues cartes el caqui ajudant a difondre el consum d'este fruit tan saborós.
Com tots els anys l'arròs caldós s'elaborarà en cassola de ferro o de fang i amb un mínim de quatre racions amb la finalitat de que ho deguste i valore el jurat. Compost per crítics gastronòmics i personatges del món de l'esport, de l'art i de la política així com periodistes com Paco Nadal o Julio Tormo, el torero Vicente Barrera, el president del consell de Denominació del caqui Ribera del Xúquer Cirilo Arnandis, Vicente Blasco, president de l'Associació Nacional d'Agències de Viatge etc. Tots ells coordinats i presidits pel prestigiós xef Salvador Gascón, del restaurant Casa Salvador de Cullera.


Font: Las Províncias

1 comentari:

  1. A mi el que no m'agrada es el nom del concurs. Queda molt coent ficar-li " ..de arroz caldoso..."

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com