Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 18 de maig del 2012

Sanitat Balensiana


Un reportatge que desemmascara els hipotètics avantatges de la gestió privada del sistema santari, i el perill de convertir-lo en un mer objecte de negoci.
Amb el títol de 'Sanitat balensiana', el reportatge d'Anmorsígol recull declaracions de treballadors, metges i tècnics del món sanitari sobre el procés privatitzador de la sanitat al País Valencià, i sobre els efectes que ja està produint.

La pretensió del treball és 'desmontar algunes de les idees que constantment ens repeteixen als mitjans de comunicació afirmant que la sanitat pública és cara i insostenible', i denunciar com 'els mateixos polítics que retallen en la nostra qualitat de vida, llancen cabassos de diners en rescats, condonacions fiscals i infraestructures faraòniques'.
El realitzador del vídeo, Anmorsígol, autor del guió, de la filmació i del muntatge, es demana si no és encara l'hora 'de reaccionar com a societat'.
  Font: Vilaweb

1 comentari:

  1. Aquest video fet sense pressupost i amb poc material ens destapa moltes VERITATS.
    Els dirigents del teu poble quan es peguen colps al pit davant de la Santa Faz em donen pena.

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com