Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 13 d’abril del 2012

Pròxima edició del BIM Llutxentparla


A partir del diumenge 15 d’abril publicarem el segon butlletí informatiu Llutxentparla. Atenent a la resposta dels lectors en l’enquesta,   s’ha proposat com a tema a comentar la situació econòmica del nostre poble.  Cal dir que els nostres representants estan complint amb l’obligació d’informar, un gest que des del bloc volem agrair públicament.
Creiem que aquest és una mitjà perfecte per a comentar la nostra opinió al respecte. Si volem honorar el nom del bloc cal participar en  forma de comentaris per a proposar, suggerir,  felicitar o criticar,  si es considera oportú , els diferents punts de vista de cada agrupació política. Que no ens dolga opinar!  La corporació municipal necessita escoltar el poble, però el poble  deu participar. Sols d’aquesta forma els nostres representants podran  intentar realitzar una gestió més democràtica.  
A les hores d’ara,   és una de les poques vies de promoure la participació ciutadana. Aquesta és la vertadera raó d’existir del butlletí. Aprofita-la.

Redacció BIM Llutxentparla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com