Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

diumenge, 11 de març del 2012

La moda del xampú de cavall


Últimament s'ha ficat de moda el xampú de cavall. Al nostre poble molts són els amics i familiars que en tenen, i   és ben probable que tú, lector de Llutxentparla t'hagés plantejat probar-lo després de que t'hagen assegurat que fa creixer el pèl més ràpid, que ix més fort i brillant. Clar, si és el que gasten per a les melenes dels cavalls! 


Doncs bé, fa unes setmanes vaig sentir a radio nacional un programa on parlaven del tema, i vist l'efecte de vendes que està tenint al nostre poble vaig pensar convenient aconsellar sentir-lo a tots aquells que es plantegen el seu ús. 

Xampú per a cavalls i xampú de cavall per a persones, aquestes són les dues variants de la moda que ha eixit. En qualsevol cas, els dos productes tenen com a ingredient principal la biotina i alguns especialistes també assenyalen que aquesta vitamina pot ser perjudicial per al cuir cabellut, sobre tot si es gasta a diari.

Vos recomane sentir aquest podcast de RTVE i sobre tot que s'informeu bé abans de gastar-lo de manera habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com