Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

diumenge, 11 de març del 2012

El BIM LLutxentparla. Un projecte que va fent-se realitat

Tal i com anunciàrem a través d'aquest blog, la població de Llutxent va a tindre l'oportunitat d'accedir a part de la  informació  sobre la gestió municipal. Entenem que es tracta d'un dret i un deure de tot ciutadà, perquè  d'una forma o altra hem de participar en l'activitat gestora llutxentina.
 En aquest moment estem preparant l'entrada per a publicar-la el dia 15 de març  segons la planificació prevista. Com suposem, recordareu que el tema triat per a encetar aquesta tasca va ser el pressupost municipal.  I decidírem aquest tema  ja que n'és una de les ordenances més importants que han d'aprovar cada un dels municipis anualment. En el pressupost municipal s'han de veure reflectides quines seran les despeses i els ingressos de la corporació municipal al llarg de l'exercici. Per a que la població llutxentina puguera analitzar les dades dels pressupostos del nostre poble hem pregat al responsable de la web municipal que creara un hipervincle per a poder consultar-los. Cal dir que la resposta ha sigut immediata i a les hores d'ara es poden consultar a la web de l'ajuntament. Ens ha semblat una informació tan interessant que des d'ací recomanen la seua consulta. Aprofitem l'avinentesa per agrair al webmaster  municipal el seu treball.

    PRESSUPOSTOS LLUTXENT

I recordeu el proper dia 15 el primer BIM digital Llutxentparla !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com