Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dissabte, 4 de febrer de 2012

Pujada al Surar 12 de febrer. Xino-xano.

Tal i com anunciàrem en la programació anual de Xino-xano, per al proper diumenge 12 de febrer tenim prevista la pujada al Surar. Per tal d'orientar-vos anem a redactar un breu resum del que serà el recorregut.

L'eixida està prevista a les 9 del matí des del lloc habitual (avinguda poliesportiu davant del bar "El mosset"). Des d'allí ens desplçarem amb cotxe fins al Pujol. Deixarem els vehicles a l'altura de la caseta d'Elena. Anirem caminant xino-xano, xino-xano, fins a la caseta de Manolito Bonora. Pujarem per una senda (uns tres quilòmetres de camí estret) per arribar a la carretera que condueix fins la basseta del Surar. Esmorzarem i després continuarem fins la basseta. Però abans ens desviarem per visitar una barraca de pedra. Si tot va bé al voltant de les 12 haurem vist la basseta i tornarem cap a casa. Podem baixar per la carretera del Surar o agafar un senderol ( Lloma les sendes que ix a la caseta del Trinitari, en front de la caseta d'Elena). Al voltant de la una podrem estar a casa.

Qui vullga pot acompanyar-nos, serà tot un plaer! Ànim!

La Junta xino-xanera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com