Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 9 de febrer del 2012

Endevina endevinalla



És fàcil, no?

3 comentaris:

  1. pareix una poca vergonya que aneu fent fotos als vehicles del poble

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola anònim.

      En primer lloc dir-te que si et sembla mal aquesta iniciativa per a fer coses junts al poble, sols cal que t'apartes d'ella. Fer fotos a "coses" boniques i tradicionals del poble no fa cap mal, ben al contrari, ens ajuda a apreciar coses que d'altra manera passen dessapercebudes. A més en aquest cas la foto la varem fer davant del propietari, i per suposat que a mi no em donaria vergona tindre un vehícle com aquest, ja que des del meu punt de vista és una verdadera joia. Pel cuidao que li han tingut i per lo bé que es conserva a pesar dels seus anys.
      D'altra banda, jo tinc un nom. Sóc Susanna Benavent i ja fa un temps que vaig dir que anava a fer aquesta activitat de l'Endevina Endevinalla, així que si et sembla mal la proposta pots dirigir-te a mi personalment i explicar-m'ho, en comtpes de ficar-ho en anònim. Pots trobar el meu correu electrònic punxant damunt del meu perfil (nom o foto que apareix al costat).

      Elimina
  2. poca vergonya que aneu fent fotos als vehicles??
    No se que te de mal.

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com