Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 17 de gener del 2012

Herència maldita

No m’agradaria estar en la pell del president Alberto Fabra. Els seus correligionaris li han deixat un panorama desolador que a mesura que va desenterbolint-se va fent més pudor. Poques opcions li queden a Fabra, però una de les que li exigeix la dignitat política que se li pressuposa és depurar responsabilitats i començar per fer oficials tot el que la gent ja comença a saber: els detalls d’una gestió de govern autonòmic que ens ha transformat en un model de mala gestió i corrupció política. Cal mesures honestes que passen per desenmascarar als culpables i fer-li -les pagar, pese a qui li pese.
Recuperar certa credibilitat en la política passa per enfrontar-se als responsables d’aquesta nefasta situació i exigir-los més que una disculpa pública per arruïnar tanta estabilitat entre les famílies valencianes. De la mateixa manera que un delinqüent social paga amb el seus havers o amb l’estància en presó els seus errors, la justícia deuria de ser més contundent i equilibrada amb els responsables d’aquesta deplorable situació. El propi partit deu llavar la imatge de corrupció i amb tota celeritat reconéixer els flagrants errors de la gestió del PP en València. No ens valen les fidelitats ideològiques. Seria tot un detall que de la mateixa facilitat que l’actual president nacional va proposar al 2008 com a model de bona gestió el govern de Camps, ara actue. Des de Madrid se n'és conscient. Fins i tot cal que consensue amb Fabra un pla d’actuacions per descarregar de les esquenes del poble valencià les conseqüències d’errors que s’han deixat cometre per un grapat de vots. En política no tot s’hi val. Per damunt de símbols està la dignitat d’un país i la seua gent.

Sort a Fabra i justícia per al poble valencià.

Pep Estornell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com