Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dissabte, 24 de desembre del 2011

S'acaba l'escola taller del Convent

L’empresa pública IMELSA de la Diputació de València ha tancat els programes de formació i ocupació que es realitzen a Llutxent de l’Escola Taller ‘Convent de Sant Doménec II’ i el Taller d’Ocupació ‘Monestir de Llutxent’, que han comptat amb la participació de 62 alumnes en total.

Concretament l’Escola Taller ‘Convent de Sant Doménec II’, ha tingut una durada de dos anys, en els quals ha format a 35 alumnes d’entre 16 i 25 anys desocupats en cinc especialitats (obra de paleta, jardineria, revestiment en general, fusteria i instal·lació de lampisteria i electricitat); d’una altra banda el Taller d’Ocupació ‘Monestir de Llutxent’ ha comptat amb 27 alumnes treballadors majors de 25 anys en situació de desocupació, que s’han format en revestiments, treballs forestals i instal·lador de sistemes d’energia solar.

La cloenda ha comptat amb la presència del diputat provincial d’empreses Públiques, Rafael Pérez, l’alcalde de Llutxent, José Miguel Aranda, i el director gerent de IMELSA, Marcos Benavent, els quals han fet el lliurament dels diplomes acreditatius als 62 alumnes.

Font: Article de comarcalia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com