Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 4 de novembre del 2011

El sistema educatiu és anacrònic', fantàstic document de 'REDES'


El programa de televisió de divulgació científica dirigit por Eduard Punset, Redes, va emetre el documental "El sistema educatiu és anacrònic" un fenomenal anàlisi sobre la situació de l'educació actual. Recomanable a pares i mares, docents i a tothom en general. Vos deixe una presentació del seu contingut i el vídeo.

" En els darrers 50 anys les esferes econòmica, cultural i personal han donat un tomb en el món sencer. I no obstant això, els sistemes educatius no han mogut gens ni mica els seus programes i els objectius. Per què s'avorreixen els xiquets a l'escola? Per què arriben al món adult sense tenir idea dels seus propis talents i capacitats? Ken Robinson fa la crida en aquest programa de REDES per demolir una educació nascuda per i per a les societats industrials. La societat de la informació actual necessita joves creatius i motivats."

P. Estornell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com