Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 26 de juliol del 2011

5 d'agost per la nit, xino-xano, xino-xano cap a Pinet


El dia 5 d'agost l'Ajuntament organitza una marxa nocturna. Com que ens sembla una iniciativa interessant, el grup Xino-xano des d'aquesta entrada al bloc pretén animar a totes les persones amants del bon caminar a participar-hi. Nosaltres l' hem inclosa dins de la nostra programació. Com que desconeixíem l'itinerari ens hem ficat en contacte amb l'ajuntament per recollir informació. Ens han confirmat que l'itinerari l'ha dissenyat Joan Mahiques i ens han facilitat algunes dades que nosaltres vos comuniquem. Tot i açò ens comenten que possiblement més endavant es faciliten uns fullets amb la informació completa. Tanmateix nosaltres l'avancem.

L'eixida està prevista des de la costa el dia 5 d'agost a les vuit de la vesprada. Pujarem per Gralleta cap al camí del convent, el creuarem i pel corral Bancalets pujarem dalt del Pla dels Arenals a seguir la senda que ens duu al "clau" i des d'allí ens enfilarem cap a Pinet. En la localitat veïna està previst sopar. Des d'allí tornarem per la costa del Surar a buscar el Pujol. I pel camí eixirem al riu per entrar al poble pel camí La Plana. Entenem que podem parlar d'una ruta d'uns 13 o 14 quilòmetres. L'anada serà per senda i la tornada per camí més ample. Ens comuniquen que la piscina municipal estarà oberta a la tornada per a poder refrescar-se aquells que ho desitgen.

Cal dur sopar, pileta i un bon calcer.
Ànim

Xino- xano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com