Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 19 de maig del 2011

Democràcia Real Ja

El passat 15 de Maig el moviment social Democracia Real Ya! es va manifestar a la Puerta del Sol de Madrid amb un éxit d'assisténcia que supera les 25.000 persones.

Afortunadament aquesta vegada la manifestació no va tenir enemics que intentaren sabotejar les xifres reals dels manifestants, tal vegada perque ni els mateixos polítics van saber en un primer moment si se'ls estava atacant o no.

Atenent a la tendència del mitjà de comunicació que veiem, la plataforma Democràcia Real Ya! ataca al govern central de Zapatero, es una jugada d'Esquerra Unida o es un vot a favor per al Partit Popular. Sobra dir que cap d'aquestes suposicions són certes.

Democràcia Real Ya! es un moviment que porta manifestant-se uns mesos contra la falta de responsabilitat dels nostres polítics, presidents, ministres i alcaldes que des de fa uns anys responen a les presions econòmiques d'un món dominat per les grans fundacions bancàries. Democràcia Real Ya! és un gent treballadora i aturada, joves estudiants i llicenciats que no poden posar en pràctica les seues ensenyances. Progressistes, conservadors, creients cristians, musulmans i ateus, que estan PREOCUPATS i sobre tot INDIGNATS pel panorama polític,econòmic i social en el que vivim. Preocupats per la CORRUPCIÓ TOLERADA de polítics, empresaris i banquers, i per la idenfensa situació del ciutadà del carrer.


Fa menys de 6 mesos Egipte es unir a través dels nous mitjans de comunicació per alçar-se contra la injusticia del seu país, i una serie de revoltes àrabs van fer despertar una societat que vivia sotmesa a les lleis de la tirania. En aquell moment ens preguntàvem que passaria si en els països més desenvolupats ens unirem d'aquella manera per fer front a una societat injusta, dominada per un sistema que no deixa tregua a aquells que el sostenen, als ciutadans.

L'equip de Llutxentparla ha evadit fins aquest moment qualsevol intervenció en la vida política del poble, perque no volem que el recel trunque la missió d'aquest bloc, que no és altra que la de difondre la informació que és d'interès del nostre interés comú: conseguir unir-nos per a ser, per damunt de qualsevol ideologia, poble.

Per aixó fòra del recolzament de qualsevol línia política sols vos demanem que aquest diumenge 22 vos manifesteu, per via pacífica, amb la vostra papeleta, que simbolitze la vostra elecció, siga la que siga, però que represente el dret que tant va costar als nostres avantpassats, el dret al vot lliure i democràtic.

Si voleu tenir més informació sobre la plataforma Democracia Real Ya! vos recomane que llegiu el seu manifest en la seua pàgina web: http://democraciarealya.es/?page_id=88

RONIN A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com