Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 11 de maig del 2011

CAP DE SETMANA DE VISITES CULTURALS A LLUTXENT

Els pròxims 13 i 14 de Maig (divendres i dissabte)tindrem l’oportunitat, una vegada més, de disfrutar de les visites guiades que es realitzen al nostre poble dins de dos programes diferents, però que es presenten en un dia de diferència.

En primer lloc, el divendres 13 de Maig tindrà lloc la XXIII TROBADA D’ESCOLES D’ADULTS, per a la que s’ha organitzat una visita cultural pels monuments de Llutxent i un dinar al convent.

El punt de trobada serà a l’Ajuntament a partir de 10:00 hores, per a començar a les 10:30 amb la visita del Palau-Castell. Després es visitarà l’Ermita de la Mare de Déu de la Consolació, el Castell del Xiu, el Convent i l’Esglèsia del Corpus Christi.

En acabar, aproximadament a les 14:00, podrem dinar al convent, on s’ha preparat el següent menú per un preu de 12€ que tindreu l'oportunitat de degustar al claustre del convent:

- Aperitu gelat: fruits secs, papes, gambeta blanca, pernil i formatge

- Amanides

- Paella Valenciana

- Gelat amb flan

- Vi, cervesa, refrescos i aigua mineral

- Café i tisana



D’altra banda el dissabte 14 de Maig, s’inaugurarà la RUTA JAUME I al seu pas per Llutxent i que s'incorpora dins del programa Obrim les Portes de la Vall.

La ruta tematitzada al voltant de Jaume I va començar a Ontinynet, seguint per Montaverner, El Palomar i La Pobla del Duc. Aquest dissabte li toca a Llutxent, la població més vinculada a Jaume I, segons ens conta l'historiador Abel Soler, ja que es la única que apareix al seu testament!!
La visita al nostre municipi acollirà una representació del Miracle dels Corporals i també la coneguda Batalla del Barranquet de la Sang.

Aquest diumenge 15 continuarà la Ruta a Castelló de Rugat, el 21 a Aielo de Rugat, el 22 a Rugat, i finalitzarà el cap de setmana del 28 i 29 de Maig amb les visites a Salem i Bèlgida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com