Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 3 de març del 2011

Participació i qualitat en el concurs de doma clàssica

El concurs de doma clàssica que, el diumenge 27 de febrer, va acollir El Mas de Xetà va resultar tot un èxit. Mig centenar de genets i amazones van competir en les diferents modalitats en que van destacar els següents participants: Neus Palomares (Ajudes i posició), Luis Quilis (Preliminar 4 anys), Anabel Ortuño (Preliminar 5 anys), Mariela Campos (Preliminar 6 anys), Luana Paris (Aleví equips), José García (Promoció 1), Lucía Resse(Infantil equipo open), Else Henriksen (JO* Preliminar open), María Cañamás (J Individual open) y Federico López-Amo (Sant Jordi).


La gran afluència de gent va contribuir a donar calidesa a una jornada amb clima variable i que, en el transcurs d’aquesta, va anar millorant. Les instal·lacions esportives presentaven un estat excel·lent i l’organització va estar a l’alçada de les expectatives. La competició, impulsada pel Mas de Xetà, va comptar amb el patrocini de diverses empreses col·laboradores, d'entre les quals cal destacar la d’Auto Sweden Gandia: va promocionar els nous models Volvo entregant premis als participants, així com detalls de la Boutique de Volvo. Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible aquest esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com