Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 30 de març de 2011

I Cursa de la Dona a Llutxent

Lia, Susanna i Inma ens han enviat aquesta noticia sobre la cursa. 

Esperem que la carrera tinga molt d'èxit i que s'arrepleguen molts diners per a l'AECC. 

-------
Hola a tots!!
Després de 2 anys intentant presentar aquesta proposta hem donat el pas i ens hem decidit a organitzar la Suposem que ja sabreu que el dia 10 d'Abril perfi despres de 2 anys intentant pegar el pas perfi I Cursa de la Dona de Llutxent. Serà una cursa no competitiva en la que arreplegarem la quantitat integra dels donatius integres per l’Asociació Espanyola Contra el Càncer (A.E.C.C.).

Per aixó volem dir a totes les dones del pobel que ens agradaria moltíssim que participareu. No requereix de gran esforç simplement es tracta d’anar xarrant xarrant i mentre passegem fer la volta al convent amb un grup que esperem siga molt nombrós!

Ens reunirem el diumenge dia 10 a les 9h30 a les Poasses, i després de fer la volta i refrescar-nos amb un poc de fruita fresca, donarem pas a mitja horeta d’aerobic. A més el vostre esforç tindrà una altra recompensa, perque farem un sorteig amb el número del dorsal que tingau al participar. Els regals són molt variats: des de roba, complements, plantes, fruites i verdures, fins un massatge de terapia manual... i moltes més coses.
Per apuntar-se passeu per l'Alter a partir del dia 4 d'abril de 17h00 a 19h00, i fent l'inscripció-donatiu de 3 euros arreplegareu el dorsal i una camiseta per a que eixe dia anem totes iguals!

Animeu-se a participar, vos estarem molt agradïes, nosaltres i moltíssima més gent!

Lia, Susanna i Inma

Recorregut de la I Cursa de la Dona a Llutxent (5,5 km)


1 comentari:

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com