Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 25 de març del 2011

Cap de setmana cultural

Aquesta vesprada ha tingut lloc una interessantíssima xarrada feta per nostre cronista oficial, Rafael Canet amb el tema de la "La Font" que compleix 100 anys des de la seua inauguració el 25 de Març de 1911.

La veritat és que pensem que tal vegada la font havera merescut alguna cosa més que una xerrada, sense cap ànim de despreci per aquesta, com per exemple una neteja de la seua pila principal, que últimament ha adquirit un to molt verdós.

D'altra banda demà a les 16h30 el Palau Castell obrirà les seues portes per a que tots els veïns i veïnes del nostre poble, i dels altres també, puguem veure com ha quedat la segona fase de restauració.
 Des de l'Equip de Llutxentparla donem l'enhorabona a la tasca que l'Ajuntament està realitzant poc a poc per a que el nostre poble vatja recuperant el seu patrimoni, i convidem a totes les institucions, associacions i empreses (Tourist Info, Col·legi, Club d'Atletisme, Colectiu El Surar, Ames de Casa.....) a que gasten el bloc per a aquest tipus d'anuncis i noticies que a tothom interessen (tal i com ja està fent-ho la Biblioteca Municipal). Recordeu que tots podeu gastar el bloc per a difondre noticies d'interés general, sols cal que ens envieu un mail i els més de 500 seguidors del facebook sabran de seguida el que els voleu dir. 
L'Equip de Llutxentparla vos dessitja un bon cap de setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com