Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 19 de gener del 2011

PRESTIGI POLÍTIC. UNA OCASIÓ PERDUDA?

En un parell de mesos estarem inmersos en plena campanya electoral, i nosaltres ja comencem a notar les vibracions polítiques. Sols volem recordar que no pertànyem a cap partit, el que no vol dir que no anem a publicar cap entrada relacionada amb la política, donat que des d'ara i fins que acaben les eleccions el poble bullirà com cassola al forn per aquest tema.

Avui ens ha arribat aquesta signada per Un agnóstic polític.
Vos deixe que la llegiu i després opineu.

------

Recentment es va repartir pel poble un full escrit signat per el grup socialista de Llutxent que des de l’oposició es queixava de l’actuació de l’equip de govern de Llutxent. He copiat uns fragments per recordar les seues critiques deia entre altres coses…




Solucions que planteja l’ajuntament de LLutxent per fer front al deutes: pujar impostos i vendre l’edifici del bar de Jubilats que ara tenim. Un edifici nou i al mig del poble que s’haguera pogut unir a l’ajuntament vell, i…….



Propostes de l’oposició

Defensem la necessitat d’un Centre de Dia, construït al Parc del Llaurador, un lloc assolellat, ample, en planta baixa, amb tots els serveis i l’espai que necessiten els majors, prop del Centre de Salut i sense sobrecostos innecessaris. Demanem que no es venga el local del bar del jubilats, que està situat al centre del poble i on els jubilats que ho desitgen poden continuar reunint-se.



Al contrari, vam reclamar en diferents plens que s’unira el llar de jubilats a l’ajuntament vell i ara tindríem un edifici gran, cèntric, obert a dos carrers i on els nostres majors podríen realitzar les seues activitats sense endeutar el poble i sense incumplir les normes urbanístiques vigents..

Volem que es creen nous llocs de treball de persones que poden treballar al centre de dia (per cert el manteniment del centre de dia no és cap ruïna, com vol vendre l’alcalde. Ja hem repetit que estem informats dels pobles on hi ha). …

A aquestes “altures”, quan veiem l’edifici tan desproporcionat que estan fent i quan pensem en com estan ofegant l’economia del poble, no podem callar.

El més lamentable és que el que fa falta realment, un bon centre de dia ample, equipat i ajardinat no el podrem tindre en Llutxent mentre governe el P.P.”



No vull entrar a valorar l’escrit està suficientment clar i possiblement necessitem una resposta de les persones que composen l’ajuntament per tindre una informació més completa. Per cert què són dels habituals BIMs que s’editaven periòdicament?

Més bé voldria proposar un esforç per part de totes les forces polítiques municipals per buscar actuacions que beneficien el benestar de la societat llutxentina. Em sembla que a estes altures a cap persona li sembla prescindible posseir un Centre de dia municipal. A cap persona, i a cap partit polític llutxentí, perquè casualment aquest era un punt de coincidència en tots els programes polítics dels partits que optaven a governar Llutxent. Doncs si en fase preelectoral hi havia unanimitat, per què ara s’ha desaprofitat un injecció econòmica considerable que des del govern central i autonòmic podrien haver fet realitat les pretensions polítiques de PP. PSPV-PSOE i EUPV. O es que un programa electoral no és un compromís per escrit que responsabilitza un grup polític.

Mampreses d’aquesta talla mereixen un esforç de consens de tots i totes, oblidar-se per un moment de les sigles que representen i ficar per davant la paraula Llutxent : Sols així podran aconseguir que les persones recuperem la confiança en els polítics.


                                                         Un agnòstic polític

1 comentari:

  1. Ara ja estem a cavall del burro. Ara el que han de fer es vendre el local dels jubilats i l'ajuntament vell per fer caixa, per consens o per collons. Tot el que no siga fer caixa, heu tenim que pagar nosaltres.
    Si algú creu que Llutxent es pot permetre mes inversions improductives que mantenir és que no estima el seu poble o viu al mateix món que predicava Zapatero fa 2 anys i que tant a criticat el PP

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com