Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 1 d’octubre del 2013

Ràdio Aktiva la Vall

Fa unes setmanes Ràdio Aktiva ens va enviar un mail informant-nos del funcionament d'una nova ràdio a la Vall. Deia així:

Xiques i xics de Llutxent parla, açi vos passe l'informació de la nova ràdio de la nostra comarca.
Ja podeu escoltar el programa pilot de Ràdio Aktiva la Vall.

Un programa on podrem gaudir de música feta a les nostres comarques, informar-nos de les notícies més pròximes i de l’agenda cultural de la Vall d'Albaida. A més, en no més de 50 minuts podrem trobar també entrevistes, narracions, connexions telefòniques en directe i alguna sorpresa més...

Preparades per a escoltar-la?? 


Carles Vidal

-----
Per a que sàpigau qui són i què fan Ràdio Aktiva vos transcrivim la descripció que d'ells mateix tenen al seu bloc

Som una colla de gent inquieta que ha decidit fer una ràdio que es gestione de forma assamblearia i que done cabuda a col.lectius i associacions que fan coses a la comarca.


Ens hem adherit als  principis del Manifest de Villaverde, amb la intenció de fer una radio no professional, entenent que la comunicació no ha de ser un mitjà de lucre, on totes les decisions es prenguen de forma directa entre els qui participen activament en el projecte.
Aquesta radio pretén ser un espai de crítica i construcció d'alternatives al marge de les pressions econòmiques i polítiques, on les opinions no tinguen línies rojes i no hi haja publicitat comercial.

Si  t'apetix implicarte i ajudar-nos a fer-ho possible posa't en contacte amb nosaltres a radiolliure.valldalbaida@gmail.com


Esperem que vos agrade i per poder escoltar programes passats també hem inclós en la barra lateral un accés directe als programes passats, des de la plataforma ivoox que permet arxivar i tornar a escoltar un fum d'interessantíssims àudios.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com