Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 11 de juny del 2013

Presentació del desé llibret d'El cau de la rabosa

El proper dissabte dia 15 a les 20h  el col·lectiu cultural de Llutxent presenta La causa general de Llutxent el 10é llibret de la col·lecció El cau de la Rabosa. En aquesta ocasió el treball porta una orientació històrica que analitza la causa general a Llutxent. La  causa general  fou un extens procés d'investigació impulsat per un ministre franquista, després de la guerra civil. La nostra col·laboradora Mª Jesús Pérez Espí ha estudiat minuciosament aquesta documentació contextualitzant-la en la nostra localitat.
  A més a més l'IEVA (Institut d'Estudis de la  Vall d'Albaida),  ha possibilitat que  Ferran Archilés ( professor de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València) imparteixca la conferència  La identitat valenciana i el valencianisme polític durant la Guerra Civil dins del cicle de conferències sobre la guerra civil a la Vall d'Albaida.
En acabar l'acte hi ha sopar temàtic al bar de la piscina.
 Vos esperem !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com