Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 3 de maig del 2013

Inauguració de la carretera a Pinet


Ahir el president de la Diputació, Alfons Rus, acompanyat del nostre alcalde i el de Pinet, va inaugurar l'ampliació de la carretera CV-608 entre Llutxent i Pinet que ha tingut un pressupost de 3.9 milions d'euros. 

Tots sabem que aquesta obra express que s'ha portat a terme en 10 mesos, era necessària, sobre tot per als veïns de Pinet, que havien de recórrer 5 km de corbes estretes cada vegada que volien eixir del seu poble. 

Alfons Rus, que va vindre acompanyat del diputat de carreteres, va anunciar la nova obra que emprendrà entre Benigànim i La Pobla del Duc que estarà acabada abans de finalitzar el 2014. També va aprofitar l'avinentesa per a exposar altres dades numèriques sobre els diners i les instal·lacions que ha fet la institució provincial, l'ajuntament d'ajuntaments, per si de cas a algú se li passa pel cap pensar que els diners que paguem en impostos se'ls queden ell i els seus mandataris. 

L'alcalde de Pinet, Juan Ramón Chismol va agrair la sensibilitat de la diputació pels pobles més menuts,  al que Rus va respondre que seguirà apostant per la gent major, els joves i les festes dels pobles per acomplir el compromís que la Diputació de València té amb les poblacions més menudes. Per la seua part, el nostre alcalde, José Miguel Aranda, es va sentir satisfet amb la reforma, una reivindicació que els agricultors de Llutxent portaven molts anys demanant. 

El que cap dels dos no es va atrevir a dir-li a l'alcalde d'alcaldes, és que havera fet falta que ell i el seu diputat de carreteres vingueren a veure les obres abans d'acabar-se. Així haveren entés que per moltes cunetes, drenatges i camins d'accés que hagen fet, si finalment pinten una línia continua en tota la carretera, de res serveis als agricultors una carretera tan ampla, ja que no poden entrar i eixir dels seus bancals. Esperem que tot siga una confusió i que l'error sols siga la manca d'una senyal vial que ens indique que la línia continua sols serveix per dividir la calçada en dos, però que es pot creuar per entrar al bancal.

Més informació a: elperiodic.com 

1 comentari:

  1. De que serveix aixamplir una carretera, si el accés a ella es cuasi tant roín com la carretera eixamplida. Les obres devien d´áver començat per la carretera CV610 de Quatretonda a Llutxent i benicolet, eixe si que es un traçat realment perillós,y una reivindicació del poble de Llutxent de fa anys. El senyor alcalde de Lutxent, en vegada de fer tant la pilota al senyor Rus,devia d´aver aprofitat l´ocasió i que així aguera quedat reflexat en l´article, la demanda de l´ampliació de la CV610

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com