Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 15 de març del 2012

Escrit d'opinió. Pressupostos 2012 Llutxent. Partit Socialista


L’economia de Llutxent és una continuació de la dels “Grans Events” de la Generalitat: gastar en coses innecessàries. Ens han construït un luxós bar de jubilats , que costa quasi un milió d’euros. Encara es deuen uns 115 milions de pessetes d’aquest bar. Hem votat en contra un pressupost que ja no poden ser pitjor. Augmenten els ingressos a base d’ofegar amb impostos sempre als mateixos, als de baix.
El nostre poble, amb la política que ha portat el PP durant aquests últims 8 anys de gastos innecesssaris paga uns 24 milions de les antigues pessetes a l’any per amortizar préstecs. A hores d’ara, segons el PP havíem de tindre un polígon que seria l’enveja de la contornada. Al contrari, tenim més impostos i menys serveis.
No podem donar suport a uns impostos que contemplen una pujada de la majoria de les taxes municipals i un augment considerable de l’impost sobre les vivendes. Aixina saben obtindre diners? A base d’ofegar als veíns i veïnes?
No poden donar suport a uns pressupostos que, mentres están pujant els tributs als veïns, no són capaços de donar exemple, reduint els dos regidors que tenen alliberats amb un gasto de 18.000€ per al poble. Fan falta dues persones i l’alcalde tres per a un poble com Llutxent?
No podem donar suport a uns pressupostos que destinen 10 vegades més per al Festival de Música que per a Activitats Culturals i Formatives, o que doten del mateix pressupost per al Concurs d’Arròs Caldós que per al Manteniment de Camins.
Eixa és la diferencia entre una política austera com la que el PSPV-PSOE defensa o tota una sèrie de despeses innecessàries i capritxos. Eixa és la diferencia entre uns pressupostos pensant en els ciutadans o pensant en el lluïment partidista.

MILLOR SERIA EXIGIR A LES ADMINISTRACIONS INVERSIONS EN NECESSITATS REALS I NO EN CAPRITXOS INNECESSARIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com