Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 12 de gener del 2012

Propostes per a Llutxentparla

Hola a tots i totes,

Ja fa un temps que vaig acceptar ser col·laboradora del bolc de Llutxentparla, però encara no m'havia atrevit a participar d'una manera assidua. 

Com veig que últimament la informació que arriba està un poc parada m'agradaria encetar dos noves activitats, la primera és diu ENDEVINA ENDEVINALLA i es tracta de que aniré penjant fotos de raconets del poble per a que la gent diga on estàn fetes. Evidentment no hi haurà premi però crec que serà bó per a tots descobrir raconets del poble que pot ser no coneixiem i a més ens ajudarà a vore-lo des d'una altra perspectiva. 

La segona es proposta es diu EL NOM DEL MEU CARRER, i amb ella també pretenc que coneguem més el nostre poble, però aquesta vegada des de la seua part històrica. Per començar publicaré una proposta cada quinze dies, i durant eixe temps caldrà que entre tots contem la història d'eixe carrer: basicament perque es diu així, però també podrem incloute anècdotes, contar com ha canviat i einviar fotos curioses. Al cap dels 15 dies redactaré l'entrada amb tots els comentaris i la publicarè amb les fotos, així poc a poc anirem configurant un mapa de la història més recent del nostre poble. Per a aquesta secció m'agradaria començar amb el meu carrer, SANT DOMÈNEC, així que ja podeu començar a contar cosetes!


Per començar vos envie una foto per a la I ENDEVINA ENDEVINALLA, com que la idea va ser de Kike (la meua parella) vos envie una foto que va fer ell. 


www.hein-rich.com

Ah! se m'oblidava. Accepte col·laboració per a gestionar les dos propostes!

Susannna

4 comentaris:

  1. M'encanta la teua proposta. Intentaré participar encara que no sé si se'm donarà bé. Vaig a fixar-me estos dies en les antigues cases de pedra que encara queden. La primera que em ve al cap és una casa del carrer La Creu, cantonera i fou d'avantpassats del meu avi, encara que eixa senyal em mareja. Pot ser? L'altra que podria ser és una situada al carrer la Mar. Ja diràs. Salutacions

    ResponElimina
  2. Hola anònim, moltes gràcies per contestar tant ràpid. Peró no has encertat en cap de les dos!!
    Per cert, estaria bé que començarem a ficar qui som o qui no vullga que s'invente un nom com a pseudònim, per a tindre al menys un nom a qui dirigir-nos.

    ResponElimina
  3. Açò és el carrer la Canya (St Vicent) que connecta amb el carrer St. Domenech

    ResponElimina
  4. Correcte, el segon anònim ha encertat. El que no sabia era que es deia el carrer la Canya, quan parlem d'eixe carrer ens ho podras explicar?

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com