Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 8 de juliol del 2011

Xino-xano, una associació marxosa



Comença a caminar, mai millor dit, una agrupació de gent que sota el nom de Xino-xano intenta promoure el senderisme local. La filosofia de Xino-xano va més enllà de l'exclusivament física-esportiva, xino-xano fent honor al seu nom pretén combinar l'exercici moderat amb la convivència sempre arrelada al poble.
El seu "bateig de foc" va tindre lloc el proppassat dissabte dia 2 de juliol a la població veïna de Lloc Nou de Sant Jeroni. Fou una marxa nocturna on es feu la pujada a la Cuta. En aquesta ocasió es congregaren més de 300 persones on prop d'una trentena eren components de l'esmentada agrupació. Fou una vetlada molt interessant i engrescadora. Tant que ara es planteja una eixida nocturna local per al proper dissabte 16 de juliol. Xino -xano convida a tot el poble i gent de fora a hi participar. S'eixirà a les nou de la nit de davant de les escoles noves i partirem pel camp de futbol cap al Rafal on està prevista un parada per a sopar. A partir d'eixe moment farem l'encesa dels llums i tornarem cap a casa per un camí alternatiu. Seran uns 6 o 7 quilòmetres i està prevista la tornada al voltant de la una de la nit. Si vos apeteix participar tant sols cal dur el sopar, beguda i la pileta (per enllumenar), i recordeu que eixirem a les nou de la nit.

Les de Xino-xano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com