Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Xino-xano, de nou en marxa


Finalitzada la primera activitat programada, ( al bloc del Surar hi ha una atípica descripció de la ruta) cal fer una xicoteta valoració de l'experiència. Cal felicitar a les més de quaranta persones participants. L'harmonia va estar present en tota la marxa, fent d'aquesta calorosa nit d'estiu, una vetlada molt agradable. Possiblement i per ficar algun entrebanc comentar que la variació de trajecte, modificada a petició d'un grup, va endurir una mica la ruta, més quan el temor a l'augment de la distància va incrementar el ritme. S'intentarà no tornar a modificar cap trajecte i sobretot suavitzar la velocitat de la marxa.
Doncs bé, la resta fou molt positiu; les converses durant la marxa, el sopar de la fonteta del Rafal, l'aigua que brollava fresca i clara i com no, "el discurs de la presidenta" i el granissat de llimó a la tornada.

Per a la propera setmana, hi ha un altra preparada. També eixirem el dissabte a les nou de la nit. Eixirem del dipòsit de l'aigua. Pujarem pel pinaret del cau del sester cap al corral de bancalets i pel barranc de Barreres pujarem cap al castell. Des d'allí accedirem al convent on soparem (aquesta vegada el sopar serà una mica més tard) En sopar tornarem cap a casa. Una ruta més curta que l'anterior i que està previst finalitzar cap a les dotze i mitja (així podrem tornar a tastar el granissat).

L'associació invita a totes les persones que ho desitgen a gaudir del senderisme local en una nit estiuenca. Recordeu dissabte dia 23 a les nou de la nit el dipòsit de l'aigua (dalt del parc de Carboneres). Vos esperem

Les de Xino-xano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com