Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dissabte, 2 de juliol del 2011

VIIIé Festival de Música Clàssica de Lluxent

El Festival de Música Clàssica de Llutxent començarà la seua huitena edició el pròxim dissabte 16 de juliol amb l’actuació de l‘Orquestra Ciutat de València que estarà dirigida pel director valencià i director del festival, el mestre José María Cervera Collado. Com ja ve sent tradicional les actuacions es faran a les 23h al claustre del Monestir del Corpus Christi.

En la primera actuació de l‘Orquestra Ciutat de València s’interpretarà la ‘Suite n. 2′ de Johann Sebastian Bach i l’ ‘Ave Maria’ de Schubert amb la soprano María José Martos; a continuació s’oferirà el ‘Concert per a dos violins’ de J.S. Bach amb les violinistes internacionals Anai Carfi i Casandra Didu. Finalizará amb l’ ‘Adagio en sol per a cordes i continu’ d’Albinoni.

El concert del 23 de juliol estarà dedicat a la música coral. Este any actuarà l’Andorfer Chore d’Àustria, sota la direcció de Gerhard Penzinger que, a banda de cançons típiques del folklore austríac interpretarà algunes havaneres ja que enguany participen en el Festival Internacional d’Hanaveres de Torrevella.
El 29 de juliol acutarà l‘Orquestra Simfònica Atrivum amb el seu director titular Jordi Francés i el director convidat Saúl Gómez Soler, Mozart, Hayden i Beethoven figuren en el seu repertori.

Tancarà el festival el 31 de juliol la Unió Musical de Llutxent dirigida pel beniganí Carlos Pellicer. El concert estarà dedicat a composicions de pel·lícules famoses com ‘Coronel Boogey’ del film ‘El pont sobre el riu Kwai’, ‘La Vida es Bella’, ‘Robin Hood’ i una relació de pel·lícules de Charles Chaplin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com