Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 3 de juny del 2011

Res que envejar al peix dels Simpson

Ahir quan tornava del treball cap a casa vaig sentir per un moment que estava vivint dins d'un capítol dels Simpson. Mentre sentia a la interlocutora parlar mirava el cel, i veia com els núvols anaven prenent la forma d'un animal que hem va fer por, i no, no era el peix de tres ulls de Los Simspon, era un conill sense orelles.


Un ser mutant que res ha d'envejar al peix de tres ulls nascut a Springfield, tant sols el fet de que aquest no és producte de la ficció, sino de la realitat. I és que ja ho diu el refrany, que la realitat sempre supera la ficció, encara que de vegades prefeririem que no puguera ser així.


I és que ahir va nàixer a Namie Tsushima, a 30 km de la central de Fukushima, un conill sense orelles. Un ser viu, real, mutant i no manipulat genèticament de manera intencionada, amb una malformació que els experts ja apunten com a conseqüència de les fugues radioactives de la central.


Vos deixe amb el vídeo per a que reflexioneu, per a que penseu si el perill i risc que comporten les centrals nuclears vos fan tanta por psicològica com a mi, o simplement penseu que és un capítol més de ciència ficció: 20 minuts de Los Simpson que demà ja no recordarem i que no significaran res per a la nostra vida.



Si voleu saber un poc més sobre la problemàtica de l'energia nuclear podeu veure un debat (fent click ací) entre un membre de greenpeace i un ecologista pro-energia nuclear, que des del parer és incompatible. Com que aquest video ja te uns anys podreu comprovar com recoltzen l'ús de l'energia nuclear en la seua seguretat, algo que avui ja no és pot dir.


Després podeu llegir una noticia més actual redactada per Juan López de Uralde, expresident de Greenpeace Espanya i perfecte coneixedor del tema: Ya no quieren debate nuclear


Hipatia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com