Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 22 de juny del 2011

Intercanvi de l'Escola Taller de Llutxent per terres franceses

Desprès de que el passat mes de Maig, l'Escola Taller Convent Sant Domènec II de Llutxent, acollirà a un grup de 12 alumnes i professors provinents de França, un grup de 10 membres de la nostra escola també han estat al seu paés. El pròxim divendres 24 tornen de França els alumnes de l'Escola Taller de Llutxent que des del passat dilluns 13 estan realitzant una acció formativa a la Vall d'Oise a França, amb seu a la ciutat de Beaumont-sur-Oise, molt propet de París. 
  
Els deu alumnes d'Imelsa, que pertànyen a les especialitats de rehabilitació d'edificis, revestiments, restauració d'aries degradades, operador de maquinaria de moviment de terres i fusteria d'armar, han anat acompanyats pel director i un monitor. 
Les actuacions que han estat realitzant a dos centres de treball de l'asociació d'acollida francesa, a uns despatxos de la població d'Asnieres-sur-Oise, i a la població de Pointoise, on han estat rehabilitant i adequant l'interior d'un centre social, tenen com objectiu potencia i desenvolupar professionalment als participants, ja estan compartint experiències personals i formatives amb altres alumnes de diferents nacionalitats i culutres.

Esperem que tornen contents, amb nous coneixements del que han anat a aprendre i plens d'experiències que contar-nos!      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com