Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dissabte, 25 de juny del 2011

Bloc de l'Assamblea d'Indignats de Llutxent

Presetem el nou bloc que l'Assamblea del 15M del nostre poble ha creat amb la finalitat de mantindre'ns informats de les actuacions que es vagen realitzant. 

De moment està encara en construcció però ja podem anar vegent el funcionament que tindrà a través de les diferents pestanyes que s'han creat i que aniran omplint-se a mesura que l'Assamblea i les comissions tinguen més activitat.  


A partir d'ara, i com ja és costum, incorporem el bloc d'indignats Llutxent al llistat de la part esquerra del nostre bloc perque podau accedir a les seues acctualitzacions de manera ràpida. 


El bloc de Llutxentparla resta a la seua disposició per a seguir difonent noticies que puguen ser d'interés per als veïns del nostre poble, de manera que intentarem seguir les seues accions i estar amb concatcte amb ells. Però de totes formes si algú necessita ficar-se en contacte directament amb l'Assamblea i les seues comissions teniu el correu electrònic a la pestanya que fica contactes: indignatsllutxent@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com