Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dilluns, 18 d’abril del 2011

Proposta d'un seguidor del bloc

Ací teniu una entrada d'un veí preocupat per tot el que s'ha cremat i per la passivitat que la majoria de nosaltres presentem davant aquestes situacions. 

----
Hola equip de Llutxentparla,

M'agradaria saber si es pot proposar alguna activitat per a replantar arbres durant aquestes vacances de pasqua, igual com ho fan els Amics del Buscarró. Se que la zona que s'acaba de cremar serà un poquet dificil de replantar per el moment, pero tal vegada es podria proposar a un altre lloc, per a compensar.

M'agradaria que difunguereu la proposta al blog.

Gracies. 

-----
Adjuntem també la noticia que ens ha enviat per si algú li interessa participar en el Voluntariat que proposen els Amics del Buscarró de Quatretonda.


ACTIVITATS PASQUA I VOLUNTARIAT AMBIENTAL
Ja tenim prop les vacances de pasqua, alguns se'n van de viatge i altres es queden per les contrades. Aquest any com tots els d'abans anem a realitzar les tasques de Voluntariat Ambiental pel terme de Quatretonda. Per a tots aquells que estiguen interessats en participar algun dia, us indiquem el dies i que cal fer per participar:
Començarem el dia 21 d'abril fins el 2 de maig, en horari de 17'00 a 20'00
Podeu posar-se en contacte de la següent manera:
  1.  enviant en email a este correu electrònic,
  2. trucar per telèfon al 657094067 (Raül)
  3. el dimecres 20 d'abril en horari de 20'00 a 21'30, estarem en la Seu Social dels Amics del Buscarró, al Centre Social de Quatretonda
Paral·lelament al Voluntariat Ambiental, també realitzarem una excursió a Carrícola, a gaudir del espai d'art mediambiental BIODIVERS, us deixem un enllaç per a que aneu fent boca http://www.biodiverscarricola.org/.
L'excursió la realitzarem el Divendres Sant. Serà unapassejada pel terme de Carrícola veient les diferents expressions artístiques que s'han realitzat, perfectament integrades en la natura.
Eixida a les 8'00 des del Poliesportiu de Quatretonda.
Cal dur esmorzar, per beure i calçat adequat. Tornarem a dinar a casa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com