Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

divendres, 29 d’abril del 2011

Pebrella, una revista digital


Imagineu la satisfacció d'un poeta al rematar el poema, o la d'un director de cine que estrena la seua obra, doncs salvant les diferències, així de satisfet em trobe jo amb la progressió d'un projecte que s'encetà ja fa alguns anys i a les hores d'ara encara funciona.

Es tracta de Pebrella, una revista digital que nasqué en format imprés i que ara compleix el seu primer aniversari de revista reconvertida al format digital. Com fent honor al seu nom, la revista s'impregna de la humilitat que la caracteritza per oferir-se generosa i orgullosa del seu entorn. És una publicació d'àmbit escolar gestionada fonamentalment per l'alumnat i professorat d'ESO de l'institut de Castelló de Rugat.
En Pebrella es publiquen articles d'opinió sobre temes d'actualitat al mateix temps que es fa ressò de algunes de les notícies més pròximes (especialment aquelles en que l'IES és protagonista). Destaca la implicació de l'alumnat que amb comentaris respectuosos, opinions compromeses i notícies interessants aconsegueixen trencar la monotonia d'un centre educatiu per a reivindicar el potencial de les noves tecnologies al servei de l'educació.

Uns repunts més per a teixir la gran teranyina que és Internet amb la que connectar pobles, generacions, sentiments i com no? Llengua i cultura.

Un ensenyant

2 comentaris:

  1. La veritat és que es un projecte molt xulo i des de l'equip de LLutxentparla aspirem a crear una comunitat internauta local on tots els vein pugueren participar,tal i com ho fan els alumnes de l'IES de Castellò de Rugat.
    Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel vostre reconeixement m'encantaria que a Llutxent també hi haguera un projecte semblant.

    Un ensenyant que no para d'aprendre

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com