Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimecres, 13 d’abril del 2011

La inciativa del xec-taxi a Gandia

Si eres jove i aquesta Pasqua vas a passar uns dies a Gandia, t'interessa aquesta proposta:

L'Associació de Taxis de Gandia, junt amb Gandia Protur i Asemhtsa presentaren fa menys d'un mes una interessant proposta per la que pots aconseguir tickets descompte de les teues consumicions als locals de la Platja de Gandia, per a gastar-los al taxi. D'aquesta manera evitarem que la gent que ha begut haja d'agafar el cotxe per a tornar a l'apartament o fins a un altre punt de Gandia. 

El gerent de Gandia Protur, Alberto Suárez, va explicar que "els locals s'identificaran amb un cartell a l'entrada de l'establiment perquè el client ho sàpiga i sol·liciti els tiquets que aniran baremats amb un mínim, segons la quantitat de la consumició, a pesar que el propietari, a més, pot augmentar la gratificació als clients habituals ".

Alberto va posar exemples com "la consumició d'una copa serà de 50 cèntims d'euro, i la d'un menjar o sopa mínim de 20 euros tindrà un descompte de 2 euros, que li aplicarà el taxista al cost del servei".

Font: Safor Guia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com