Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

diumenge, 27 de febrer del 2011

I Concurs de Cartells "Prevenció del consum de tabac"

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a través de la Unitat de Prevenció de les Drogodependències (UPC) convoca el I Concurs de Cartells "Prevenció del consum de tabac", amb motiu del dia Mundial sense Tabac, el proper 31 de Maig. Els cartells finalistes s'exposaran del 30 de Maig al 6 de Juny al vestibul de la Seu de la Mancomunitat.

Podran participar en la present convocatòria els alumnes de 6é de primària dels col·legis de la Comarca de la Vall d'Albaida, així que Llutxentins i Llutxentines animeu-se i demostreu el voste talent! Els treballs poden ser individuals i realitzar-se en grups de fins a 5 alumnes.

Els tècnics de la UPC de la Mancomunitat passaran pels diferents centres escolars de la comarca del 4 al 8 d'Abril per replegar les obres acabades, encara que també es podran enviar per correu certificar a la UPC Drogodependències de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

El cartell guanyador serà utilitzat en la propera campanya preventiva de la UPC de la Mancomunitat i farà constar els noms dels autors i del centre escolar. A més els autors del cartell guanyador seran obseguiats amb un lot de material escolar cadascun.

Per a llegir les bases completes del concurs feu click ací. 


Font: Mancovall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com