Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dijous, 27 de gener del 2011

Presentació del bloc "El Surar"



El Col.lectiu Cultural  El Surar presenta el seu bloc on s'intentarà informar  d'aquelles tasques que tenim programades.
Amb la virtualitat de la informació pretenem arribar a totes les persones del poble i animar-les a participar en projectes que dinamitzen la vida cultural d'un poble que destil.la solera i bagatge històric i patrimonial. 
El bloc s'ubica en l'adreça elsurar.blogspot.com, la qual tenim el plaer de presentar amb l'interés qu puga ser el lloc on puguem iniciar la gestió de projectes des de la comoditat que ens proporciona la xarxa.
Aprofitem l'avinentesa que tan amablement ens ofereix el bloc llutxentparla, al qual felicitem per l'interessant paper que està desenvolupant, per presentar-ne alguns.

En primer lloc us presentem l'oferta de rutes pel poble que està preparant el nostre col.laborador Joan Mahiques. De tots és coneguda l'aficció que Joan mostra per patejar-se tot el nostre terme. Així, doncs ens ofereix periòdicament una proposta degudament detallada i que ubicarem el bloc llutxentrutesisendes.blogspot.com on podreu llegir la primera proposta. la ruta 1 .Des de d’ací li donem les gràcies pel seu treball
Per altra banda estem gestionant la ficada en marxa d'un cine fòrum que ens permeta visualitzar bones pel.lícules no comercials en un ambient agradable, on si cal es podrien encetar debats amb persones amb autoritat cinematogràfica. Estem gestionat amb  l'ajuntament el lloc disponible i les ajudes per l'adquisició del material necessari.
I per finalitzar llancem una proposta per iniciar un projecte que desenvolupe un estudi aproximat sobre els papers desclassificats sobre la guerra civil que impliquen directament a Llutxent. Un material encisador i molt interessant on objectivament puguem descobrir  el protagonisme dels nostres avantpassats en un període fosc de la nostra història.

3 comentaris:

  1. M'encanta la idea de que el Col·lectiu del Surar torne a fer coses. La veritat és que va hi haure un temps en que hem vaig interessar pel que feien, però durant molt de temps no he tornat a sentir res d'ells, serà perque ja no vivia a Llutxent.

    La idea del cine club hem pareix molt atractiva, la veritat és que des que no visc a València trobe a faltar els Babel.

    Podeu contar amb tot el meu recoltzament per als projectes culturals.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel recolze Susanna. Amb comentaris com el teu ens sentim reforçats per traure energies i tirar endavant amb iniciatives que revifen l'activitat cultural de Llutxent.
    No cal dir que comptem amb el teu recolze. L'únic problema es que amb el nom no t'acabem d'identificar, però ja et ficaràs en contacte amb nosaltres

    Pep Estornell membre d'El Surar

    ResponElimina
  3. Hola Pep, vos vaig enviar un mail a elsurar@gmail.com
    No se si l'heu rebut.

    ResponElimina

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com