Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

dimarts, 18 de gener del 2011

Finals del 8è Campionat de Raspall de la Mancomunitat


Les finals de la 8a edició del Campionat de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, arriba els pròxims dies 23, 29 i 30 de gener, al Carrer Raspallot de Quatretonda.

Este Campionat d’Hivern ha tingut una gran participació, amb un total de 22 municipis, 88 equips i uns 350 jugadors de diferents pobles de la Vall d’Albaida, així com també de la Costera, de la Safor i del Comtat.

Els pobles que passen a jugar les finals són en la categoria de Benjamins, Castelló de Rugat i Llutxent, en Alevins els equips de Llutxent i l’equip format per xiquets d’Alcantera del Xúquer i Càrcer. En Infantils, Canals i Castelló de Rugat. Els Cadet, s’enfronten entre ells Alcantera del Xúquer-Càrcer. En 3a Categoria, l’anfitrió Quatretonda i Gaianes. En 2a Categoria, Otos i Bèlgida. I en la gran final de 1ra Categoria, s’enfrontaran l’equip d’Aielo de Rugat i el de Llutxent.
Eperem a tots els amants de la pilota al poble de Quatretonda, per veure unes grans partides, tant de grans com de menuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com