Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

diumenge, 30 de gener del 2011

Dia de l'arbre

El Dia de l'Arbre es va instituir per a recordar les raons per què resulta imprescindible protegir els boscos. Entre les funcions ecològiques més importants que realitzen els arbres estan protegir i conservar el sòl i absorbir CO2. Des de fa anys, l'últim divendres de cada mes de Gener, els ajuntaments i institucions que vetllen per protegir la nostra natura celebren el Dia de l'Arbre.
Les iniciatives van des de plantar arbres, netejar zones naturals o fer tallers didàctics de concienciació amb la natura. Qualsevol cosa val per ficar el nostre granet de sorra en aquest dia.
A continuació vos adjuntem algunes de les propostes en les que encara podeu participar, però sino recordeu que un simple gest com no tirar el fem en mig de la natura servirà per sentir que l'estem protegint.

Gandia ho celebra avui al Paratge Natural Borrell-Parpalló. Aquest dimuenge 30 hi haurà autobusos gratuïts per pujar fins al paratge entre les 9 i les 15hores, aprofitant les jornades de portes obertes amb motiu de la inauguració del Centre d'Interpretació, des d'on s'organitzaran excursions guiades pel paratge per donar a conèixer les seues especies forestals. 

Per a més informació fes click ací

A Ontinyent els dies 6 i 20 de Febrer l'Ajuntament i Comerç In repartiran planters per a plantar-los a la serra de manera gratuïta, sols necessitareu inscriure's de manera prèvia i portar una aixada. 

Per a més informació fes click ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com