Si vols publicar una entrada, envia'ns un escrit, fotografia o el què vullgues a llutxentparla@gmail.com.
Si vols comentar una entrada, fes click a l'apartat de "comentaris", situat baix de cada entrada.
Pots ser col·laborador nostre si t'obris un compte a Gmail i ens ho comuniques.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

VIIé CONCURS D'ARRÓS CALDÓS


Aquest 
dilluns es celebrarà a Llutxent VIIé Concurs d''Arròs Caldós que tindrà lloc en el claustre del Monestir del Corpus Christi, i al que acudiran una vintena de prestigiosos restaurants de la Comunitat Valenciana, entre ells: : Juan XXIII, de Benifayó; Visteta, de Barig; Cancell, de Bocairent; Sanbuco, de Valencia; Amadeo, de Gandia; Casa Manolo, El Palmar; Rossinyol, de Náquera; Casa la Abuela, de Xàtiva; La Riuá, de Valencia; Granja Santa Creu, de San Antonio de Benageber;  i els Jubilats, de Llutxent. 


En la base del certamen s'estableix que l'arrós s'elaborarà en cassola de fang i de ferro, de manera que tots els participants empraran els mateixos ingrtedients sense possibilitats de variacions: arrós de Valencia amb denominació d'origen, pollastre, conill, caragols i verdura. 


Els tres millors cuiners s'emportaran una dotació económica de 800, 500 i 200€ respectivament- A més, també s'otorgará un premi de 500 € al millor postre. 

Per a més informació llegiu ací

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què opines sobre aquesta entrada? Deixa'ns el teu comentaria a www.llutxentparla.blogspot.com. I si vols compartir alguna cosa envia'ns un correu a llutxentparla@gmail.com